H Kelly Brook γίνεται 37 και την γιορτάζουμε

Με 15 ερωτεύσιμες φωτογραφίες. Μεγάλο γλέντι λέμε. 

Ήταν 23 Νοεμβρίου του 1979 όταν στο Ρότσεστερ του Κεντ γεννιόταν η Kelly Ann Parsons. Ένα υπέροχο κορίτσι που ελάχιστα είχε να μοιραστεί με το παρουσιαστικό των υπόλοιπων κυριών του Νησιού.

Γεγονός που είχε ως λογική εξέλιξη να ξεχωρίσει και στα 16 της, ως Kelly Brook πλέον, να κερδίσει τον πρώτο διαγωνισμό ομορφιάς που συμμετείχε. Από τότε βέβαια οι τίτλοι -και λίγο αργότερα οι άντρες- άρχισαν να απλώνονται στα πόδια της σαν χαλί.

kelly brooks sexy gifs 02


Τα πρωτοσέλιδα έρχονταν το ένα μετά το άλλο και ήταν θέμα χρόνου να αποχωρήσει για άλλες πολιτείες -τις Ηνωμένες συγκεκριμένα.

Όλα καλά κι ωραία στις ΗΠΑ, αλλά το πρόσωπο συνοδευόμενο από το κορμί της σε ένα κάποιο εξώφυλλο, δεν της αρκούσε. Σιγά-σιγά άρχισε να το ψάχνει στις οθόνες, μικρή και μεγάλη. Την είδαμε για λίγο στη σειρά «Smallville» και στο «Italian Job», έκανε πάταγο στο «House of 9», όπως άλλωστε και στο «Survival Island».

Η Kelly Brook σήμερα κλείνει τα 37. Πονάει λίγο, γιατί μεγαλώνει και μεγαλώνουμε κι εμείς μαζί της. Kαλά να 'ναι η κοπέλα να την χαζεύουμε και να την θαυμάζουμε στο Instagram και σε galleries όπως αυτή που σας ετοιμάσαμε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved