5 σέξι λόγοι για να κάτσεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να δεις My Style Rocks

Λιώσαμε στο σκάουτινγκ.

Όχι, δεν έβλεπα My Style Rocks. Όταν έκανα ζάπινγκ, το προσπερνούσα πάντα με την ατάκα «αυτά υπάρχει κόσμος που τα βλέπει;». Ήταν το περαστικό show που έκανε το οτιδήποτε έδειχνε στο αμέσως επόμενο κανάλι να μοιάζει καλύτερη μακράν καλύτερη επιλογή. Ακόμη και οι διαφημίσεις. Δεν μπορούσα να βρω ούτε έναν λόγο για να καθίσω και να το δω. Ούτε έναν! Μέχρι που βρήκα πέντε. Όχι στο ΣΚΑΪ. Στο Instagram.

Τους μοιράζομαι μαζί σας, γιατί δεν θέλω να το βλέπω μόνος μου.

 

1. Τζόρτζια Βαϊνά

Μέχρι να πάρει το πτυχίο της νηπιαγωγού και όσο ήταν μοντέλο τη λέγανε Γωγώ. Ασχολείται με το styling, φτιάχνει δικά της κοσμήματα και έκανε το μπραφ μέσα από τον διαγωνισμό για την ανάδειξη της Σταρ το 2006. Ξεκίνησε τις τηλεοπτικές εμφανίσεις με το «Πιο μεγάλο παζάρι» του Ανδρέα Μικρούτσικου, κέρδισε στον διαγωνισμό ομορφιάς Playmate 2007, ο οποίος της εξασφάλισε θέση στην εκπομπή «Όλα», μαζί και θέση σε εξώφυλλα περιοδικών.

 

 

2. Ραμόνα Βλαντή

Είναι 33 ετών και κατάγεται από τη Ρουμανία, ξεκίνησε το modeling σε ηλικία 14 ετών και στα 19 της μετακόμισε στην Αθήνα για να σπουδάσει Business Communication. Έχει το δικό της fashion blog, ενώ έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μόδας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχουμε ακούσει ότι κάνει τις περισσότερες μανούρες εκεί μέσα. Η απάντησή μας; Καλά κάνει.

Κι αν θες να μάθεις γιατί η Ραμόνα τα έχει κάνει όλα πόπα, σού έχουμε βρει και αυτή την εξήγηση.

 

 

3. Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Έχει σπουδάσει Κοινωνιολογία στην Πάντειο, έχει μπουτίκ ρούχων μαζί στην Τρίπολη και είναι παντρεμένη με πλαστικό χειρουργό που έχει κάνει καλή δουλίτσα. Έχει εμφανιστεί σε αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές, διαφημίσεις και έχει παίξει ως guest star στο «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια». Όλα αυτά τα ξεχνάς, όταν δεις τις φωτογραφίες της.

 

 

4. Βρισηίδα Ανδριώτου

Η μόδα κέρδισε στο δίλημμα «μοντέλο ή βρεφονηπιοκόμος». Και να που αποτελεί μία από τις πιο ανταγωνιστικές παίκτριες του show. Γιατί επέλεξε να πάει στο My Style Rocks; «Για να γίνω γνωστή». Εγώ πάντως απ’ το Instagam την έμαθα.

 

 

5. Ιωάννα Τούνη

Έχει κάνει σπουδές στα παιδαγωγικά, έχει δουλέψει ως υποδοχή σε νυχτερινά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης και πλέον σπουδάζει σχέδιο μόδας. Θέλει να φτιάξει δημιουργήσει τη δική της κολεξιόν, ενώ διατηρεί online κατάστημα με ρούχα. Για την ώρα γεμίζει το Instagram με σέξι φωτογραφίες και χιλιάδες followers. Συνέχισε έτσι κορίτσι μου.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved