Τα καλλιστεία στη Βραζιλία παραμένουν ΣΤΗΤΑ όσο ποτέ

Η Rosie Oliveira σήκωσε την κούπα «Miss Bumbum 2017».

Στη Βραζιλία έχουν διαγωνισμό του κώλου. Κυριολεκτούμε. Ok, δεν το λες και είδηση. Γνωστές για τα οπίσθιά τους οι Βραζιλιάνες. Και τις θαυμάζουμε γι’ αυτό. 

Στο Σάο Πάολο, λοιπόν, έγινε και φέτος (ναι, είναι ετήσιος) διαγωνισμός οπισθίων, ο οποίος καλά κρατεί, παρά τις αντιδράσεις των φεμινιστικών οργανώσεων, και συνεχίζει να αναδεικνύει την «Miss Bumbum 2017» της χρονιάς.

Αυτή τη φορά, την κούπα σήκωσε η 28χρονη Rosie Oliveira, τα οπίσθια της οποίας μπορείτε να χαζέψετε με την ησυχία σας παρακάτω…

 

Αλλά πρώτα, ας πούμε κάτι για την Miss Brazilian…

Η εν λόγω δεσποινίς, που μετά δακρύων σήκωσε το τρόπαιο (στα στιβαρά της οπίσθια), αποφάσισε και επέλεξε πρόσφατα να χωρίσει τον δικό της, αφού όταν ένα πρωί αυτός της έθεσε το δίλημμα «ή εγώ ή το βραβείο», εκείνη προέταξε τα οπίσθιά της κι αφού του έδειξε ότι στα μάτια της ήταν ένας σύζυγος του κώλου και τίποτα παραπάνω, ακολούθησε το όνειρό της.

O πρώην άντρας της πάντως για να πνίξει τον πόνο του ακολούθησε αυτές τις πέντε Βραζιλιάνες στο Instagram.

Αυτό ήθελε να γίνει η Rosie από μικρή: η γυναίκα με τα μεγαλύτερα οπίσθια της Βραζιλίας. Και το πέτυχε. Σημαντικό να βάζεις στόχους στη ζωή σου και να κάνεις θυσίες γι’ αυτόν. Η δικαίωση άλλωστε φαίνεται στο χειροκρότημα. Και στο έπαθλο.

Ποιο είναι αυτό; Συμβόλαια για ένα κάρο διαφημίσεις και ένα ποσό της τάξεως των 15.000 δολαρίων. Όχι ότι τα ‘χει και πολύ ανάγκη, μιας και ούτως ή άλλως έβγαζε φράγκα από την τηλεόραση. 

Όσο για την δομή του διαγωνισμού; Υπήρχαν 14 υποψήφιες, δηλαδή 14 διαγωνιζόμενα οπίσθια και 12 κριτές που έπρεπε να αποφασίσουν γι’ αυτά. Υπήρχαν βέβαια και κάποια μικροθεματάκια σχετικά με την αυθεντικότητα των οπισθίων μίας διαγωνιζόμενης, η οποία ωστόσο ήταν καλά διαβασμένη: Τους πήγε μία ακτινογραφία και κάπως έτσι τους έπεισε ότι είναι φυσικά, χωρίς εμφυτεύματα, χωρίς τίποτα.

Τι να το κάνεις; Όλοι κόλλησαν στα οπίσθια της Rosie. ΚΑΙ το στέμμα έγινε δικό της ΚΑΙ το όνειρό της πραγματικότητα. Ο πρώην σύζυγος τι να λέει για όλα αυτά;

Άντε και σε καλή μεριά. Χαζέψτε τώρα τις φωτογραφίες που ακολουθούν…©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved