Τζένι Μακάρθι, πήγα να χάσω το φως μου για χάρη σου!

Ο Μπάμπης Κόλλιας υμνεί την αγαπημένη του Playboy φαντασίωση από τα 90s.

Αν ο συγχωρεμένος ο Χιου Χέφνερ είχε χτίσει κι ένα χρηματιστήριο θηλυκών αξιών –πέρα από τη διάσημη έπαυλη- η μετοχή της Πάμελα Άντερσον θα βρισκόταν σε μόνιμο limit up για εμάς τους πιτσιρικάδες των 90s.

Όμως κάποιοι λίγοι, αληθινά πιστοί για άλλη ξανθιά Αμερικανίδα κόβαμε τις φλέβες μας. Για την Τζένη Μακάρθι που ο Θεός να μας κόβει χρόνια και να της χαρίζει φωτογραφίσεις -αφού ακόμα και στα 45 της μπορεί με μία κίνησή της να μας φτιάξει τη διάθεση.

25fobac

Άυπνα βράδια περνάγαμε για πάρτη της μόλις την βλέπαμε στο MTV. Κι όταν ήρθε η ευλογημένη στιγμή να μπουκάρουμε στον κόσμο του ίντερνετ, το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να ψάξουμε εξονυχιστικά δικό της φωτογραφικό υλικό. Να το βρούμε, να το εκτυπώσουμε και στη συνέχεια να κινδυνεύσουμε με τύφλωση.

guess small

Ακόμα θυμάμαι την φουκαριάρα τη μάνα μου να φωνάζει με φόβο και απόγνωση: «Χαράλαμπε βγες επιτέλους από το μπάνιο παιδάκι μου, δυο ώρες τυραννιέσαι!».

Ίσως είναι περιττό να σου πω πως έχει κάνει φωτογραφίσεις για το Playboy (Playmate της χρονιάς το 93’) γιατί το αντίθετο θα ήταν απλά περίεργο. Μπορώ όμως να σου θυμίσω ένα εξώφυλλο της.

cover 90s playboy  

Πριν σου δείξω μια σκηνή από το αγαπημένο sitcom «Two and a Half Men» με τον άρχοντα Τσάρλι Σιν και στη συνέχεια με τον Άστον Κούτσερ. Εκεί που την αγάπησα ξανά. Για αυτό που είναι αλλά και για όλες εκείνες τις υπέροχες αναμνήσεις που μου χάρισε.

Όλα αυτά ως ένας ελάχιστος πρόλογος για τη μέγιστη αμερικάνικη φαντασίωση από τα 90s. Όπου μέσα από 15 φωτογραφίες κανονική πυρκαγιά. Όπου μπορείς κι εσύ να καταλάβεις γιατί σφάζονταν παλικάρια στην ποδιά της, λες κι ήταν η θεά Αφροδιτή σε Southern Belle έκδοση.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved