Η νέα προκλητική φωτογράφηση της Paris Hilton θα σε γεμίσει αναμνήσεις

Θα πάθουμε τίποτα μεγάλοι άνθρωποι.

Προσωπικά, κάθε φορά που βλέπω μία καινούργια φωτογράφηση της Paris Hilton, μου έρχονται στο μυαλό τα sex tapes της. Ήμουν 22 με 23 όταν τα είχα δει για πρώτη φορά σε κάτι CD που έδινε δωρεάν το περιοδικό FREE και, παρότι  έδειχνε ολίγον ξενέρωτη, έλεγες πως ίσως μελλοντικά να δεις και κάτι καλύτερο από εκείνη.

Η Paris δεν είναι η κακομαθημένη 20αρα που θυμάσαι. Οκ, μπορεί να είναι ακόμα κακομαθημένη, αλλά πλέον έχει πατήσει τα 36 και χτυπάει όποιον 19αρη πιτσιρικά βρει στο διάβα της. Τίμια. Έχει αρχίσει και ποτίζει μέσα της το δαιμόνιο των επιχειρήσεων και εκτός από κάτι καζίνο που μανατζάρει, έχει κυκλοφορήσει και δική της σειρά εσωρούχων. Δεν το λες και ό,τι χειρότερο.

Να λοιπόν όμως που οι ωραίες, οι τίμιες, οι λίγο πιο ξεπεταγμένες εμφανίσεις, δεν τελειώνουν απλά επειδή μία κληρονόμος πάτησε τα 36. Απεναντίας, η Paris βρίσκεται στον δρόμο για να γίνει μία milf με τα όλα της. Mε λεφτά, με εξεζητημένα γούστα, με πιτσιρικάδες εραστές και αρκετές φωτογραφήσεις σε περιοδικά. Η τελευταία έγινε για το Galore και δείχνει ότι οι καιροί στο modeling μπορεί να άλλαξαν, αλλά υπάρχουν και σταθερές αξίες σαν την Paris Hilton. Κάπου εκεί, ανάμεσα στις εικόνες, θα θυμηθείς και εσύ τον πιτσιρικά εαυτό σου όταν έβλεπε για πρώτη φορά την Paris σε εκείνα τα περίφημα sex tapes.

Περαστικά μας και πάντα τέτοια.


 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved