Σου βρήκαμε τις 10 πιο μάχιμες στιγμές της συντρόφου του Μεϊγουέδερ

Κι ελπίζουμε πως ο Μεϊγουέδερ ΔΕΝ διαβάζει Ratpack.

Κάθομαι, λέει, στο γραφείο μου και ακούω να χτυπάει το σταθερό της εταιρίας.

«Έλα Μπάμπη, σε ζητάει ένας κύριος. Να σε συνδέσω;»,

«Ναι, αμέ. Κράτησες όνομα;».

«Φλόι Μαγέδε ή κάτι τέτοιο».

Δεν προλαβαίνει να ολοκληρώσει τη φράση η κοπέλα στην υποδοχή, έχω κλείσει τηλέφωνο, έχω ιδρώσει σε κάθε κύτταρο του κορμιού μου και πηδάω από το ανοιχτό παράθυρο που βρίσκεται ακριβώς από πίσω μου για να γλιτώσω. Δόξα τω θεώ, είμαστε στο ισόγειο. Πιο τίμιο να πας από μπουνιά του Μεϊγουέδερ, παρά από πτώση.

Τα παραπάνω είναι ένα υποθετικό σενάριο του τι μπορεί να μου συμβεί σε περίπτωση που διαβάζει Ratpack.gr ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΤΕΡΟΣ κύριος (με τα όλα του) Φλόιντ Μεϊγουέδερ. O πυγμάχος που έβγαλε μια ολάκερη καριέρα αήττητος. Εκείνος που «ξάπλωσε» τον πολυλογά και αμετροεπή ΜακΓκρέγκορ. Ο καλυτερότερος όλων! Ποιος Τάισον; Ποιος Άλι;

Μετά από τόσο σαλιάρισμα, φίλε (μου επιτρέπεις να σε λέω «φίλο», έτσι;) Φλόιντ, καλή καρδιά και ας περάσουμε στο δια ταύτα:

 

Thank you so much to my beauty @brookeabbyx @hairbybrookexo for my new colour change! I love it ??❤️❤️?? thank you @roseellehair for my new extentions!!! Blondie ☺️☺️☺️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Abigail Clarke (@abigail_clarke) στις

Η κυρία που μόλις είδατε, είναι η Abi Clarke. H νυν σύντροφος του mr. Money που προφανώς διαθέτει όλα εκείνα τα προσόντα για να κόψει τις επιμέρους κακές συνήθειες του Mayweather, όπως το να σκορπάει μέσα σε μια νύχτα τα λεφτά του σε στρίπερ αντί να πάει, ξέρωγω, να ψωνίσει απο το σούπερ μάρκετ τα κρέατα του μήνα. 

Δεν ξέρω αν η συμπαθέστατη κυρία Abi γνωρίζει τις μη μονογαμικές απόψεις του παλικαριού της, όπως τις εκφράζει σε αυτήν εδώ την (σχετικά πρόσφατη) συνέντευξη:

 

αλλά ρίχνοντας μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εύκολα καταλαβαίνεις πως η ίδια αποτελεί μια πολύ καλή δικαιολογία για να στραφεί προς αυτήν. Δες και πες. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved