Το Instagram της Halle Berry είναι για Όσκαρ
30 SHARES

Να είσαι 55 ετών και πιο σέξι από ποτέ. Μόνο εσύ.

Γενικά οι celebrities (και κυρίως οι γυναίκες), έχουν μία τάση να ανεβάζουν προκλητικές φωτογραφίες. Δεν είναι μόνο ότι έχουν τα προσόντα, αλλά είναι και ένα ωραιότατο τρικ για να απασχολήσουν τα social media με το όνομα τους. Και μέσα σε όλον αυτό τον κυκεώνα που συμβαίνει καθημερινά με τα posts, υπάρχουν οι celebrities που αξίζει να ασχοληθείς και εκείνες που απλά το προσπαθούν χωρίς επιτυχία.

Ειδικότερα έχουμε ένα μακρύ κατάλογο από celebrities που αρέσκονται στις αναρτήσεις, με πρώτες και καλύτερες τις Kardashians. Και από celebrities τέτοιου βεληνεκούς, είναι κάτι που το περιμένεις. Αυτό που δεν περιμέναμε σίγουρα, ήταν πως η πλέον μαμά και 55 ετών σήμερα Χάλι Μπέρι (σ.σ.: έχει και τα γενέθλιά της), θα είχε τόσο αισθησιακές φωτογραφίες στο Instagram της. Κράτα τη αυτή την λέξη. Αισθησιακές.

 

 

Δεν έχει γυμνά, δεν τα πετάει όλα, δεν δείχνει β’ διαλογής. Παραμένει σέξι και αρχοντική. Την θυμόμασταν στα καλύτερα της από ταινίες όπως ο «Χορός των Τεράτων» και το «Κωδικός: Swordfish» αλλά φαίνεται πως όσο μεγαλώνει ομορφαίνει. Μας είχε λείψει πολλά χρόνια, ασχέτως αν το Catwoman είναι η απόλυτη παραφωνία που ουσιαστικά έβαλε φρένο στην πέρασή της στο Χόλιγουντ.

Δόξα τω Θεώ που υπάρχει ο John Wick και την έφερε έστω και για λίγο ξανά στο προσκήνιο:

 

 

Και αν απορείς, τα καταφέρνει το ίδιο καλά και με τον φωτογραφικό φακό.  30 SHARES