Σκανάραμε πολύ προσεκτικά τις παίκτριες του Survival Secrets

Η ερευνητική δημοσιογραφία σε όλο της το μεγαλείο.

Αδερφέ τελείωσε το Game of Thrones και τώρα που τελειώνει το Καλοκαίρι και αρχίζει ο Χειμώνας πρέπει σιγά σιγά να μπει κάθε κατεργάρης στον πάγκο σου. Για να μην ξεχνιόμαστε λοιπόν, στην Ελλαδίτσα μας τους τελευταίους μήνες δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το Survivor.

Και επειδή εκεί στo «Ε» κατάλαβαν πως μόνο με reality μονομαχίες στην άμμο πας μπροστά, είπαν να φτιάξουν το δικό τους με όνομα «Survival Secrets». Mε πρωταγωνιστές διάσημους και άσημους, τον Αϊβάζη, τον Μπατίστα και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.

Εγώ όμως δε θα σταθώ σε αυτούς αλλά στο στοιχείο μου. Στα θηλυκά του παιχνιδιού, τα οποία σκάναρα εξονυχιστικά για να σου τα παρουσιάσω εκείνα που μου κίνησαν πραγματικά το ενδιαφέρον.

Κι επειδή λένε πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, ας ξεκινήσουμε δυνατά: Ματσούκα. Με αυτό το όνομα λιώνουν οι πάγοι κανονικά. Είτε πρόκειται για τη Δήμητρα είτε για την αδερφή της τη Μαρία που θα τη θαυμάσουμε να κυλιέται στην υγρή άμμο.

Συνεχίζουμε με την Ιρένε Τροστ που θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Ολλανδία για τα δίδυμα δώρα της, την καλογυμνασμένη Αποστολία Λυβιάκη που θα εντυπωσιάσει εκείνους που θέλουν τα κορίτσια τους λίγο ντουκεμένα και τέλος μια δική μου ανακάλυψη.

Τη γυμνάστρια Στέλλα Θεοχαρίδη από την Κύπρο. Που στην είχα παρουσιάσει πολύ καιρό πριν αρχίσει να γίνεται ντόρος με το όνομά της γιατί είχα πάθει κοκομπλόκο με το κορμί της. Και τώρα έχω το απόλυτο δικαίωμα να σου λέω περήφανα: στα έλεγα εγώ.

Για ρίξτε μια πρώτη ματιά μόρτες για να έχουμε να συζητάμε τις επόμενες εβδομάδες…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved