Αρρωστήσαμε λίγο με την τελευταία φωτογράφιση της Αλεσάντρα Αμπρόσιο

Και την απουσία υφάσματος που την διακρίνει.

Ξέρεις υπάρχουν κάτι καιρικά φαινόμενα που όταν σκάσουν παίζει να σε αφήσουν παγωτό. Αν δε αφήσουν σέκος, ξερό στον τόπο σου από την τρομάρα. Φαντάσου όταν σκάει κεραυνός δίπλα σου εκεί όπου δεν το περιμένεις. Ένα σοκ το παθαίνεις αδερφέ, αυτό είναι σίγουρο.

Αυτό παθαίνω από καιρό σε καιρό κι εγώ με κάποιες φωτογραφίσεις που εμφανίζονται στην οθόνη μου σα φάντης μπαστούνι. Και να πεις ότι δεν έχω δει κορίτσια; Εκατοντάδες προσωπικές ανακαλύψεις στο Instagram και δεκάδες θρυλικές γυναίκες έχουν περάσει από το πληκτρολόγιο μου αυτούς τους μήνες που δουλεύω για το Ratpack. Έτσι είναι η αναζήτηση του τέλειου θηλυκού. Πρέπει να δίνεις πόνο.

ale gif

Για αυτό και μου έκανε εντύπωση το πατατρακ που έπαθα με την τελευταία γυμνή φωτογράφιση της Αλεσσάντρα Αμπρόζιο. Γιατί και πρόσφατα την είχαμε θαυμάζει μαζί σε ένα αφιέρωμα στο κορίτσια της πατρίδας της, της Βραζιλίας.

Αυτό που αντίκρυσαν όμως τα ματάκια μου στις ηλεκτρονικές σελίδες του περιοδικού Narcisse αυτή τη φορά ήταν κεραυνός εν αιθρία. Με άφησε αποσβολωμένο και ακόμα προσπαθώ να συνέλθω. Χωρίς να είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρω βεβαίως βεβαίως. Γιατί κάποια πράγματα μπορούν να σπαραλιάσουν την καρδιά ενός άντρα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved