H Kelly Brook αψηφά τους νόμους της βαρύτητας

Για άλλη μια φορά, στο καμπυλωτό ημερολόγιο που έβγαλε.

Υπάρχουν κάποια φαινόμενα τα οποία αν και έχουν επιστημονική εξήγηση, δεν είναι πάρα πολύ εύκολα να γίνουν κατανοητά από τον απλό και μη εκπαιδευμένο κόσμο. Όπως ας πούμε το ολοστρόγγυλο και πανέμορφο μπούστο της Kelly Brook που σχεδόν κανείς δε μπορεί να πιστέψει πως παρότι το χυμώδες βάρος του στέκεται περήφανο και αγέρωχο ακόμα και στις πιο ξαπλωτές πόζες του μοντέλου.

Επί της ουσίας χρειάζεται ειδικός επιστήμονας για να εξηγήσει πως το καταφέρνει αυτό, ιδανικά κάποιος θεωρητικός φυσικός για να δώσει λύσει στο μυστήριο που αψηφά την βαρύτητα.

resizer kelly brook

Η 38χρονη πια Βρετανίδα προσφέρει μικρά εγκεφαλικά σε εκατομμύρια θεατές ανά τον κόσμο εδώ και πολλά χρόνια με τα ημερολόγιά της, και προφανώς δε θέλει να τους αφήσει παραπονεμένους ούτε το 2018. Για αυτό κυκλοφορεί και φέτος ένα καλεντάρι γεμάτο από αισθησιακές εικόνες που μπορούν να σου ανεβάσουν τη διάθεση και να σου φτιάξουν τη μέρα.

Εσύ που μπορείς να δεις τις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν είσαι τυχερός. Γιατί λόγω ώρας θα το κάνεις από το σπίτι σου. Ενώ εμείς που έπρεπε να το κάνουμε στη δουλειά, μετά από αυτό, χάσαμε άπειρο πολύτιμο χρόνο μέχρι να καταφέρουμε να ξανασυγκεντρωθούμε. Γιατί η Kelly Brook είναι μια γυναίκα που σε ταράζει συθέμελα, ότι κι αν κάνεις.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved