Η Cameron Diaz ενηλικίωσε τα πιο κρυφά μας όνειρα

Ένας συντάκτης εξομολογείται την μεγάλη του αγάπη με αφορμή τα 51α γενέθλια της.

Είναι σοκ να αντιλαμβάνεσαι ότι η Κάμερον Ντίαζ είναι 51 χρονών. Όχι βέβαια πως αυτό είναι κάτι το αρνητικό. Ξέρω έναν-δύο φίλους που κάποτε την είχαν πόστερ στο δωμάτιο και που πολύ εύκολα θα την ονομάσουν σήμερα ως «τη νέα milf των καιρών μας».

Και μπράβο της δηλαδή, γιατί φρόντισε η ίδια με τις εμφανίσεις της να μετατραπεί σε ένα εναλλακτικό sex symbol. Αυτή είναι η Κάμερον Ντίαζ. Μία γυναίκα που ξέρει από καλό  χιούμορ, που έχει το ταλέντο να απλώσει την υποκριτική της σε πολλούς ρόλους και που δεν σταμάτησε ποτέ να είναι σέξι.

 

Cameron Diaz Sexy Celebrity Legs Zeman 00012

 

Όλα χάρη σε μια κασέτα

Η δική μου προσωπική ιστορία ωστόσο, απλώνεται σε ένα άλλο φάσμα. Εκείνο που λέει ότι κάποιες διάσημες γυναίκες που μαθαίνεις από μικρός,  φροντίζουν άθελα τους να στιγματίζουν την εφηβεία σου και να παίζουν κομβικό ρόλο στο πέρασμα προς την εφηβεία.

Είναι γυναίκες που σαν πιτσιρικάδες τις βλέπαμε στις βιντεοκασέτες που έκρυβε ο μεγάλος μας αδερφός. Που πόζαραν στα ανδρικά περιοδικά με λιγοστά ρούχα και που προκαλούσαν τις πρώτες μας στύσεις, όταν ακόμα δεν καταλαβαίναμε πολύ καλά τι ακριβώς συνέβαινε. Κάποιες, ήταν πορνοστάρ. Άλλες τραγουδίστριες ή ηθοποιοί. Όμως όλες έχουν χαρίσει στον καθένα από εμάς, τις δικές του προσωπικές ονειρώξεις.

Η Κάμερον Ντίαζ υπήρξε μία τέτοια γυναίκα στη ζωή μου, όταν έκανε την σοφή κίνηση να παίξει στη «Μάσκα» με τον Τζιμ Κάρεϊ.

 

fIdG9Vt

 

Αν γνωρίζεις και αγαπάς την Ντίαζ,  δεν γίνεται να μην θυμάσαι αυτή την εμφάνιση της. Ξέχνα τον ρόλο της γιατί ήταν μία αηδία και μισή. Μία damsel in distress από αυτές που μουντζώνουμε σήμερα γιατί καταντούν τις ταινίες βαρετές και προβλεπόμενες. Όμως εκείνη η Κάμερον Ντίαζ, του 1994 που έπαιζε στη Μάσκα, ήταν το κορίτσι που ήθελες να γνωρίσεις στη σχολή σου. Μόλις 22 χρονών. Με ένα πρόσωπο αγγελικό που το διατηρεί μέχρι σήμερα και ένα κορμί φρέσκο για το Χόλιγουντ και τα δεκάδα μιλούνια αντρών που θα το ερωτευόντουσαν με την πρώτη ματιά.

 

 

Δεν ήταν η πρώτη φορά ωστόσο

Οπωσδήποτε,  το «Κάτι Τρέχει με την Μαίρη» την  βοήθησε στο να την μάθει το κοινό και να γίνει ακόμη πιο γνωστή στους κύκλους της κινηματογραφικής βιομηχανίας του Χόλιγουντ. Η «Μάσκα» όμως, για όλους εμάς που την αγαπάμε, είναι σήμερα κάτι σαν το πρώτο ραντεβού. Το κοιτάμε πίσω στο παρελθόν και μας βγάζει ένα μπέρδεμα λαγνείας με γλύκα.

Αυτό που ωστόσο δεν θα ξεχάσω, είναι πως στοίχειωσε και τα όνειρα μου. Έχω δει τη Μάσκα τουλάχιστον 20 φορές. Όχι επειδή με τρέλαινε η ταινία, αλλά επειδή με τρέλαινε η Κάμερον Ντίαζ. Το λευκόχρυσο και το κόκκινο φόρεμα της. Τα πόδια της. Το χαμόγελο της. Καταριόμουν την ώρα και την στιγμή που δεν είχαμε στο σχολείο κάποια να της μοιάζει. Και μετά έλεγα «πάλι καλά ρε μπούλη γιατί δεν είχες ελπίδα ούτε μία στο εκατομμύριο».  

Αν έχεις μάθει κάτι από τις ονειρώξεις της εφηβικής σου ηλικίας, είναι πως δεν τις ξεχνάς ποτέ. Στο δικό μου το όνειρο, η 22χρονη Κάμερον Ντίαζ όχι μόνο χόρευε καλύτερα και από την Ντέμι Μουρ στο «Στριπτίζ», αλλά ήξερε όλα τα απαραίτητα κόλπα για να κάνει έναν πιτσιρικά να ξυπνάει όμορφα φρικαρισμένος. Με αποπλανούσε με τεράστια επιτυχία. Και όταν είσαι πιτσιρικάς και έχεις μηδενική εμπειρία από πράγματα που αφορούν το σεξ, θες μία δασκάλα. Πώς να το κάνουμε. Πρέπει λοιπόν να ευχαριστήσω την φαντασία μου και το υποσυνείδητο, που φρόντιζαν να με επισκέπτεται τακτικά και να με κάνει το επόμενο πρωινό να κρύβω τα εσώρουχα μου στα άπλυτα. Δεν ντρέπομαι. Είμαι περήφανος γι' αυτό.

 

er

 

Αυτή ήταν η Κάμερον Ντίαζ. Η γυναίκα που με άγγιξε χωρίς την ίδια στιγμή να με αγγίξει ποτέ. Κάτι που το καταφέρνει μέχρι σήμερα, σε ταινίες τύπου «Ο Συνήγορος» ή «Sex Tape». Ειδικότερα, η Ντίαζ ανήκει σην κατηγορία αυτή των γυναικών που όσο μεγαλώνουν ομορφαίνουν. Που, αν τύχαινε να τις γνωρίσεις με κάποιο τρόπο, θα τις ερωτεύοσουν ακόμη και αν ήταν 55 χρονών. Γιατί το στυλ, το κορμί και την άνεση που σου βγάζει η Κάμερον Ντίαζ, στη βγάζουν λίγες γυναίκες καθημερινά εκεί έξω. Και γι' αυτό την αγαπάω μέχρι σήμερα. Και για σκηνές όπως αυτή εδώ.

 

 

Κάποιες αγάπες άλλωστε δεν τελειώνουν ποτέ. Ακόμη και αν φτάσουν 51. Ούτε αυτές, ούτε και οι ονειρώξεις που προκαλούν.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved