Καλίσι, πόσα εκατομμύρια άντρες σε φαντασιώνονται κάθε βράδυ;

Απαντάμε με 20 φωτογραφίες πυρκαγιά.

Από την 1η σεζόν μέχρι σήμερα, που κοντεύει να τελειώσει κι ο 7ος κύκλος του Game of Thrones, η Καλίσι έχει τυραννήσει τα βράδια εκατομμύρια ανδρών πάνω στον πλανήτη. Από το Dragonstone μέχρι τη Νέα Υόρκη, από το Έσσος μέχρι το Λονδίνο και από το Μιρίν μέχρι την Αθήνα, σφάζονται παλικάρια στην ποδιά της. Και τη φαντάζονται γυμνή δίπλα στο μαξιλάρι τους με κάποια φωτιά να καίει στο βάθος.

burning daenerys gif

Η κοπέλα είναι φωτιά και λάβρα, τι να λέμε τώρα. Μικρή στο μάτι, γλυκιά στην όψη, καταφέρνει να βγάζει έναν ερωτισμό ικανό να τυλίξει στις φλόγες ηπείρους ολόκληρες. Δε βλέπετε τι τραβάει ο «καληνυχτάκιας» ο Τζόρα για πάρτι της; Αμ, ο Καλ Ντρόγκο που τον έφαγε η μαρμάγκα; Για να μην πούμε για τον Τζον τον Σνόου, που κι αυτόν δεν τον βλέπουμε πολύ καλά αν μπλέξει στα δίχτυα της.

Η μικροσκοπική Αγγλιδούδα, η Εμίλια Κλαρκ, έχει μια παλιομοδίτικη γοητεία στις φωτογραφήσεις της. Όταν όμως φοράει τα ρούχα της Ντενέρις της Θυελογέννητης βγάζει γούστα άγρια που μόνο σε κόμικ του Μίλο Μανάρα συναντάς κανονικά. Πάμε μαζί έναν βαθύ ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟ για πάρτη της, τώρα αδέρφια!

Εγώ την αλήθεια μου θα την πω, πρώτα πρώτα η καρδούλα μου για την εξωτική Μισάντει χτυπάει. Αλλά κι αυτή η Καλίσι, είναι πολλές φορές τα βράδια που έχω δει GoT, που δε με αφήνει να ησυχάσω με την καμία η καταραμένη…Ιδού και 20 φωτογραφίες (με κάποιες από αυτές από τη φωτογράφησή της στο αμερικανικό Esquire) που αποδεικνύουν αυτό που προσπαθώ να σου πω.