5 Βραζιλιάνες που προκαλούν τσουνάμι ενθουσιασμού!

Ετοιμάσαμε ταξίδι για Νότιο Αμερική σε 15 φωτογραφίες.

Θα σου γράψω μια λέξη με οκτώ γράμματα, κι η λέξη αυτή θα είναι «Βραζιλία». Άσε με να σου πω τι έρχεται στο δικό του το μυαλό, εκτός από τη στρογγυλή θεά και τους αρτίστες της. Γυναίκες, αυτό έρχεται. Θέες να κάνουνε το μπάνιο της στην Κόπα Καμπάνα και μετά, ενώ πίνουνε καϊπιρίνια, να χορεύουν ημίγυμνες δίπλα σε φωτιές στην παραλία.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε θαυμάσει τις επιδόσεις των μοντέλων της λατρεμένης αυτής χώρας της Νοτίου Αμερικής. Και τρία ονόματα μας προκαλούν καρδιοχτύπια και μόνο στο άκουσμά τους: Ζιζέλ Μπούντχεν, Αντριάνα Λίμα και Αλεσάντρα Αμπρόσιο.

source

Όμως εκτός από τα τρία αυτά στανταράκια, η Βραζιλία μας χαρίζει κάθε χρόνο και δεκάδες άλλες κοπέλες που είναι υπεύθυνες για το λιώσιμο των πάγων με τις εμφανίσεις τους. Αυτά για το φαινόμενο του θερμοκηπίου, εγώ τα ακούω λίγο βερεσέ. Κι ιδού μια απόδειξη για αυτό: η Λάις Ριμπέιρο.

ribeiro gif

Γιατί αυτή η χώρα είναι γεμάτη από υπέροχα κορίτσια σε όλο το φάσμα του χρωματικού καλειδοσκόπιου. Από κατάξανθες γυναικάρες μέχρι μουλάτες που μπορούν να σου πάρουν το μυαλό. Και μιας και μίλησα για μιγάδες, ας σου παρουσιάσω και την Εμμανουέλα Ντε Πάολα. Το μοντέλο που πιστεύω ότι, προσωπικά, έχω ερωτευτεί κανονικά.

Δεν ξέρω αν είσαι έτοιμος για αυτό που ακολουθεί. Θα σε αφήσω λίγο να το σκεφτείς, πριν σκάσει πάνω σου αυτό το τσουνάμι φωτογραφιών από τα 5 πανέμορφα μοντέλα. Και σε παρασύρει σε ένα κύμα ενθουσιασμού που μοσχοβολάει Καλοκαίρι.