Πόσο ακόμα θα ομορφύνεις το Καλοκαίρι μας, Ραφαέλα;

Ρητορικό το ερώτημα για τη φοιτήτρια από την Κόρινθο. 

Κοίτα  να δεις τι γίνεται. Είναι αυτές οι μέρες που θες να χαλαρώσεις και να ρίξεις ρυθμους. Και πιστεύεις ότι θα τα καταφέρεις. Και όντως τα καταφέρνεις, μα όλα θα ήταν μάταια αν δεν υπήρχαν πολλά ευγενικά κορίτσια να σε βοηθήσουν. Προσπωπικά, δεν θα σου μιλήσω για πολλά, αλλά για ένα τη Ραφαέλα Καραλιού, που ομορφαίνει εδώ και δύο χρόνια τη Φιλοσοφική Σχολή στα Ιωάννινα.

Κάνει, λοιπόν, τις διακοπές, περνάει καλά (μπράβο Ραφαέλα), παίρνει δυνάμεις για την εξεταστική που την περιμένει (συγγνώμη για αυτό Ραφαέλα) και μέσα από τα συχνά posts της στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram φροντίζει να κάνει και τις δικές μας διακοπές καλύτερες. Δεν νομίζεις κι εσύ;

Τώρα θα πεις: «Μπάμπη, πουλάς τρέλα; Δεν την βλέπεις την κοπέλα; Κανονικά η ΕΜΥ θα έπρεπε να προειδοποιούσε για τη ζέστη και να χρησιμοποιούσε το όνομά της. Να βγαίνει ο χχχχ και να λέει: Καύσωνας Ραφαέλα Καραλιού θα χτυπήσει την Κορινθία».

Συμφωνώ μαζί σου, αλλά με ξέρεις, δεν τα μπορώ αυτά τα κλισέ. Μάτια έχεις και τη βλέπεις τη Ραφαέλα, τι περιμένεις από εμένα παραπάνω σε αυτό; Θα σου πω όμως κάτι, έτσι όπως το νιώθω εγώ. Χαζεύοντας τις καλοκαιρινές περιπέτειες της Ραφέλας, που ξέρει να περνά καλά, αρκεί να υπάρχει μια ωραία παραλία και ένα όμορφο μαγιό να φορέσει, έμενα όλο αυτό μου κάνει σαν γλυκό, καλοκαιρινό αεράκι -όχι σαν την ταλαιπωρία του καύσωνα.

Και κάτι άκομα, ξέρει να χτίζει μυστήριο αυτό το κορίτσι. Δεν χαμογελά πολύ, δεν σε βομβαρδίζει όλη την ώρα με ανούσιες φωτό. Λίγες και καλές. Διότι κάθε τι πλύτιμο σε αυτή τη ζωή, δεν είναι για χόρταση. 

Εμείς διαλέξαμε για 'σένα τις καλύτερες από αυτές.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved