Instagram 33 φορές που η Emily Ratajkowski “έσπασε το φράγμα” του ερωτισμού

Αν η 7η Ιουνίου σού φαίνεται αδιάφορη, τότε μάθε πως έχει γενέθλια το it girl της καρδιάς μας.

Μπήκε στη ζωή μας μέσω της συμμετοχής της στο videoclip του τραγουδιού Blurred Lines του Robin Thicke και δεν ξαναβγήκε ποτέ. Δε θα μπορούσε άλλωστε. Η Emily Ratajkowski στις 7 Ιουνίου του 1991 είδε το πρώτο φως της ζωής σε μαιευτήριο του Λονδίνου, καρπός του έρωτα δύο Αμερικανών. Τα γονίδια τη βοήθησαν ώστε ν’ ασχοληθεί με το modeling ενώ το υποκριτικό της ταλέντο, της άνοιξαν την πόρτα για μία καριέρα στη μεγάλη και τη μικρή οθόνη.

 

 

Πέρα από την καριέρα της στο modeling, η Emily ασχολείται με τον σχεδιασμό εσωρούχων και μαγιό, τα οποία όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ξεπουλούν πιο γρήγορα και από ζεστούς λουκουμάδες. 

Η Emily Ratajkowski δε θέλει να βλέπει γυμνούς τους αστραγάλους σου

Στην προσωπική της ζωή απολαμβάνει τον ρόλο της μητρότητας, έναν ιερό ρόλο σύμφωνα με την ίδια, ωστόσο με τον πατέρα του παιδιού της, Sebastian Bear-McClard, έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους διότι την απάτησε. Μπράβο Sebastian, σοφή επιλογή. Από τότε δεν έχει βρει το λιμάνι της αλλά απολαμβάνει τον έρωτα σε τακτά χρονικά διαστήματα με διαφορετικό εργένη. 

 

 

Με αφορμή τα γενέθλιά της, πέρασε μία βόλτα από την gallery ώστε να δεις 33 φωτογραφίες. Όσα και τα κεράκια στην τούρτα της. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved