Είναι η Μισάντεϊ ό,τι πιο εξωγήινα όμορφο βλέπουμε στο GoT;

Ο Μπάμπης Κόλλιας απαντάει με 19 φωτογραφίες.

Αδερφέ βλέπω Game of Thrones, τρώω Game of Thrones, ακούω Game of Thrones και συζητάω Game of Thrones ολημερίς και οληνυχτίς αυτήν την περίοδο. Το ζω το Game of Thrones, το καταλαβαίνεις; Μιλάμε για άπειρες εργατοώρες σε συζητήσεις συνομωσιολογιάς για το ποιο θα είναι το επόμενο θύμα του δολοφόνου με το συγγραφικό πρόσωπο, George Martin.

Eπίσης όλη αυτή την περίοδο έχω βαρεθεί τους διάφορους να λένε το μακρύ τους και το κοντό τους σχετικά με το ποια είναι η ωραιότερη γυναίκα τoυ GoT. Άκου η Σέρσει Λάνιστερ! Τι λέτε ρε ανώμαλοι; Αυτό τους λέω και μετά κόβω τη συζήτηση συμπληρώνοντας πως εγώ με ανώμαλους δε μιλάω.

Και δε μπορώ να πω, ωραιότατη μιλφ η κυρία Lena Heady αλλά μέχρι εκεί. Εμένα την καρδιά μου και την ψήφο μου για την πιο καυτή γυναίκα της πιο επιτυχημένης σειράς όλων των εποχών άλλη την έχει κλέψει. Αχ, η Μισάντεϊ, αχ! Και τι δε θα έδινα να ήμουν ο Γκριζοσκώληκας και να ταξιδέψω, έστω για λίγα λεπτά, εκεί ανάμεσα σε αυτούς τους μηρούς που οι Εφτά Θεοί έστειλαν στη γη του Westeros.

Διότι, κύριοι (και κυρίες), τόσο γλυκό κορίτσι με τόσο τέλειες αναλογίες έχω χρόνια να δω. Είναι κι αυτό το εξωτικό χρώμα της βρετανίδας Nathalie Emmanuel που με τρελαίνει ακόμα χειρότερα. Σαν πειρατής νιώθω που βρήκα τη μουλάτα βασίλισσα μου και θέλω να κουρσέψω όλες τις θάλασσες για πάρτη της. Και μετά να τις αφιερώσω το γνωστό άσμα του Λευτέρη Πανταζή διασκευασμένο ως «Το ωραιότερο πλάσμα του Westeros, για μένα είσαι συ, Μισάντεϊ». Ρε δεν καταλαβαίνω τι μου γίνεται πια, το καταλαβαίνεις!

Κάπου εδώ να πατήσω ένα STOP στον συγγραφικό μου οίστρο και να βάλω μία τελεία. Γιατί όσες λέξεις κι αν γράψω, δεν αρκούν. Έχω όμως 19 επιλεγμένες φωτογραφίες που λειτουργούν ως η τέλεια επιχειρηματολογία για να υποστηρίξω τη θέση μου.  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies