Assosiated Press H Mischa Barton μας έδωσε έναν καλό λόγο να θυμηθούμε τα νιάτα μας

Και ναι, αποκάλυψε τι γινόταν με τον Ryan του «The O.C.» πίσω από τις κάμερες.

Είναι κάποια άτομα που χαρακτηρίζουν την παιδική μας ηλικία, ειδικά όταν μιλάμε για τους teen έρωτες μας βγαλμένους από την tv. Μια τέτοια περίπτωση είναι η Tara Reid (η Vicky από τα American Pie) και λίγο αργότερα η Blake Lively από το Gossip Girl. Πάνω από όλα, όμως, όταν μιλάμε για teen crush, πρώτη και καλύτερη είναι η Mischa Barton από την σειρά The O.C. που στην Ελλάδα την μάθαμε ως California Teens.

 

 

Το άλλοτε crush κάθε αρσενικού που παρακολουθούσε τη σειρά στα early και mid 00’s μπορεί πλέον να μην την αναγνωρίζει, ωστόσο, είναι δεδομένο ότι δεν ξεχνά όλες εκείνες τις σκηνές που έζησε μαζί με την Marissa Cooper πλάι στον Ryan Atwood του Ben McKenzie. Οι στιγμές τους ήταν τόσο έντονες, σαν των Ross και Rachel στα Φιλαράκια ένα πράγμα, που όλοι το είχαμε την απορία, αν αυτοί οι δύο είχαν και ερωτικές στιγμές εκτός σκηνών.

Τι είδαμε στο Friends Reunion και μας άρεσε παραπάνω;

Μετά από χρόνια λοιπόν, η Mischa Barton αποφάσισε να αποκαλύψει την πραγματικότητα πίσω από τις κάμερες. Και ναι, ήταν αυτό που όλοι περιμέναμε. Marissa και Ryan τα είχαν και κανονικά. Μόνο που ειδύλλιο έληξε κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν, πριν μάλιστα καν οι δυο τους φιληθούν για πρώτη φορά στη σειρά.

 

 

«Ήταν πολύ θυμωμένος για το πώς του είχα φερθεί [ο Ben McKenzie] και ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο κάθε φορά που βρισκόμασταν τόσο κοντά στα γυρίσματα» θα δήλωνε πρόσφατα η Barton, η οποία ήταν μαζί με τον McKenzie όταν εκείνη ήταν 17 ετών και εκείνος 25.

«Μισιόμασταν πραγματικά, αλλά έπρεπε να υποδυθούμε για χάρη της σειράς» κατέληξε η Barton.

Ό,τι και να συνέβη, εμείς έχουμε κάθε λόγο να θυμόμαστε το teen crush μας, ειδικά με τις φωτογραφίες του παρακάτω άλμπουμ:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved