Instagram Σπυριδούλα Ανδριώτη: Η κούκλα σύντροφος του Τάσου Μπακασέτα

Ανοίξτε ξανά τις θύρες της Super League. Είναι λαϊκή απαίτηση.

Ο Παναθηναϊκός τα παίζει όλα για όλα. Θέλει το φετινό πρωτάθλημα και το αποδεικνύει. Πραγματοποίησε ένα χειμερινό μεταγραφικό ντεμαράζ με ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Η πιο ηχηρή μεταγραφή είναι του Τάσου Μπακασέτα. Θέλεις γιατί είναι ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής στο σήμερα; Θέλεις γιατί το “κιτρινόμαυρο” παρελθόν του ιντριγκάρει περισσότερο αυτή τη μετακόμιση; Όπως και να το πάρεις, η απόφαση του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδος να υπογράψει στο “τριφύλλι” είναι με διαφορά η μεταγραφή που σχολιάστηκε περισσότερο.

Μετά από την επιτυχημένη θητεία του στην Τράμπζονσπορ, εκεί όπου λατρεύτηκε σαν Θεός και πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα με τον σύλλογο της Τραπεζούντας, ο Τάσος Μπακασέτας θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και με τον Παναθηναϊκό. Να τον οδηγήσει στη Γη της Επαγγελίας μετά από 13 χρόνια. 

Στο πλευρό του θα βρίσκεται και η κούκλα σύντροφός του. Η Σπυριδούλα Ανδριώτη έχει τελειώσει τη γυμναστική ακαδημία και είναι επιτυχημένη influencer έχοντας στο παλμαρέ της 89.000 πιστούς followers. Το ζευγάρι είναι φουλ ερωτευμένο και δεν κρύβεται. Το μόνο που έχουμε να περιμένουμε είναι το πότε θ’ ανοίξουν ξανά οι θύρες στα γήπεδα της Super League και να την απολαύσουμε στις εξέδρες της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. 

Μην τα ξαναλέμε, εδώ δεν χωράνε οπαδικά.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved