Instagram Η Rihanna ποζάρει με ροζ εσώρουχα και η μέρα μας έγινε αυτομάτως καλύτερη

Την Barbie pink συλλογή θα κάνει πιο παιχνιδιάρικη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Σ’ ένα μήνα έχουμε Άγιο Βαλεντίνο. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Πως θα πρέπει να ανάψουμε τις μηχανές στο φουλ και να σκεφτούμε από τώρα πως θα περάσουμε εκείνη την ημέρα. Το εστιατόριο που θα χρειαστεί να κλείσουμε, το δώρο που θα χρειαστεί να πάρουμε και το κερασάκι στην τούρτα που θα μας βρει στο κρεβάτι με την αγαπημένη μας. Απλά πραγματάκια. Για το τελευταίο έχει φροντίσει η Rihanna.

Η δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και pop star κυκλοφορεί τη νέα της συλλογή με εσώρουχα εξαιρετικά αφιερωμένη στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Μέσω Instagram δημοσίευσε τη νέα συλλογή του brand Savage X Fenty και εκεί εμφανίζεται με ένα σουτιέν, εσώρουχα με καλτσοδέτες και διάφανο καλσόν μέχρι τους μηρούς στην απόχρωση του Barbie Pink. 

Μετά από δύο παιδιά, η Rihanna δείχνει πιο σέξι από ποτέ με τα ξανθά μαλλιά της στη μία πλευρά και γύρω από το πρόσωπό της σε μπούκλες. Συντόνισε κοσμήματα με διαμάντια και ρουμπίνι στο look καθώς φόρεσε ένα τσόκερ και ασορτί δαχτυλίδια.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν σε τρεις ξεχωριστές αναρτήσεις και μια λεζάντα έγραφε, «@badgalriri μας δίνει σε όλους την αγάπη που χρειαζόμαστε αυτό το VDay #XXSavageX».

Ακόμη σκέφτεσαι το δώρο που θα πάρεις στην κοπέλα σου; Η Rihanna σού δίνει τη λύση.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved