Instagram_sophiahadjipanteli Δεν θα παίζετε με το σέξι «μονόφρυδο» της Σοφίας Χατζηπαντελή

Είδαμε τη Σοφία Χατζηπαντελή με split φρύδια και δεν μπορέσαμε να το χωνέψουμε. Ευτυχώς ήταν photoshop.

Δεν είμαστε από εκείνους έσπευσαν να πουν ότι τα φρύδια της ήταν ψεύτικα -που και ψεύτικα να ήταν, ποιοι είμαστε εμείς για να το κρίνουμε- αλλά μια έκπληξη την νιώσαμε. Αυτή η εικόνα της Σοφίας Χατζηπαντελή χωρίς το εμβληματικό μονόφρυδό της κάπως «χτύπησε» στα μάτια μας.

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι από μόνη της το GNTM.

Όχι ότι δεν είναι όμορφη και σέξι ακόμα και χωρίς αυτό -είναι δυνατόν;- απλώς αισθανθήκαμε ότι έχασε αυτό το ακομπλεξάριστο «άστρο» για το οποίο την έχουμε ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες συναδέλφους της. Διότι εδώ που τα λέμε, ποια γυναίκα είχε ποτέ τα κότσια να εμφανιστεί με ένα ενιαίο φρύδι σε διαγωνισμό ομορφιάς και να σαρώσει τα πάντα στο διάβα της; Μην ψάχνεστε, η Σοφία Χατζηπαντελή το έκανε και με κρότο. Είτε ως διαγωνιζόμενη, είτε ως κριτής, η πανέμορφη Κύπρια ήταν αυτό το ξεχωριστό που είχαμε (και έχουμε ακόμα) ανάγκη να βλέπουμε.

 

 

Και ξάφνου, εμφανίστηκε η φωτογραφία της από το Instagram της Μαρίας Μπακοδήμου, που με το περιεχόμενό της μας έκανε να γουρλώσουμε μάτια προκειμένου να επιβιώσουμε από την προσωρινή παγωμάρα.

 

 

Ευτυχώς -το φρύδι- δεν ήταν ψεύτικο

Η φωτογραφία όμως ήταν fake. Μιλάμε για αυτή που αναφέραμε παραπάνω, στην οποία η Μαρία Μπακοδήμου πόζαρε μαζί με την Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία όμως για πρώτη φορά δεν είχε το χαρακτηριστικό φρύδι της αλλά ένα κενό ανάμεσα στα δύο.

Ευτυχώς μόλις βγήκαν δημοσιεύματα ότι το φρύδι δεν ήταν ποτέ αληθινό, η ίδια η Σοφία Μπακοδήμου φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, αναφέροντας ότι το στιγμιότυπο που δημοσιεύτηκε ήταν αποτέλεσμα της εφαρμογής face app η οποία και «έφαγε» το συγκεκριμένο μέρος του προσώπου της. Και κάπως έτσι μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους.

 

 

Σοφία Χατζηπαντελή μας λείπεις και θέλουμε να σε βλέπουμε συχνότερα. Γιατί πάνω από όλα είσαι αυθεντική και δεν φοβάσαι να δείξεις αυτό που θες και σε εκφράζει. Ακόμα και αν είναι κόντρα σε όσα θέλει να βλέπει ο κόσμος.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved