Twitter Η Paige Spiranac ποζάρει ως Velma Dinkley του Scooby-Doo αλλά στην πιο σέξι εκδοχή

Τουλάχιστον όταν πλησιάζει Halloween θα θέλαμε να είστε έτσι ντυμένες.

Κανείς δεν ερωτεύτηκε την Velma Dinkley. Αδικία. Ο χαρακτήρας από το σύμπαν του Scooby-Doo ήταν εκείνο το κορίτσι με τα κόκκινα μαλλιά που κανείς δεν φλέρταρε. Όχι ότι ευθύνονται οι έφηβοι της εποχής αλλά φταίει και λίγο το πόσο νέρντουλας ήταν και εκείνη. Εμφανίζεται να φοράει ένα φαρδύ πορτοκαλί πουλόβερ με ζιβάγκο, μια κοντή κόκκινη πλισέ φούστα, κάλτσες στο γόνατο, παπούτσια Mary Jane και ένα ζευγάρι μαύρα τετράγωνα γυαλιά, τα οποία συχνά χάνει και δεν βλέπει χωρίς. Τίποτα το εντυπωσιακό σε όλο αυτό.

Ωστόσο αυτή η αδικία θα λάβει τέλος στο φετινό Halloween. Και την αποκατάσταση της αδικίας την κάνει πράξη η Paige Spiranac. Η πιο sexy παίκτρια γκολφ όλων των εποχών αποφάσισε να αλλάξει το ρου της ιστορίας. Εμφανίστηκε ως Velma Dinkley και τα τσιμέντα έπεσαν. Έκανε το αδύνατο, δυνατό. Υπερβολές; Ναι καλά για τσέκαρε παρακάτω.

Με αφορμή το Halloween, η Paige αποφάσισε να ποστάρει κάθε μέρα από μία αμφίεση. Έχεις πλέον και επίσημα 31 λόγους για να ασχοληθείς μαζί της. Τα Halloween costumes της ανεβαίνουν αποκλειστικά στο OnlyPaige, μία σελίδα εμπνευσμένη από το Only Fans και εκεί μέσα η Paige έρχεται σε επαφή με φανς, δίνοντας συμβουλές για golf και φυσικά ποστάροντας σέξι φωτογραφίες.

 

 

Το ποσό για να γίνεις μέλος είναι στα 9.99 δολάρια το μήνα και σύμφωνα με την ίδια τα livestreams και οι προσκλήσεις σε special events είναι το κερασάκι στην πιο καυτή τούρτα. Αν κρίνουμε από το πρώτο μπαμ μέσω της Velma Dinkley, ίσως να αξίζει τα λεφτά της.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved