H φυσικότητα της Μπρι Λάρσον θα την κάνει πάντα να ξεχωρίζει

Θα μπορούσε να είναι μια φαντασμένη ντίβα, εκείνη όμως δηλώνει «Και τι έγινε που είμαι διάσημη;».

«Δεν με αναγνωρίζει ο κόσμος έξω και είναι υπέροχο» διαβάσαμε να λέει σε συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar και προσπαθούμε να καταλάβουμε άμα λέει αλήθεια ή μας δουλεύει. Με τέτοιο πρόσωπο που έχει, με απλές αλλά πάνω από όλα φυσικές εκφράσεις, η Μπρι Λάρσον στα μάτια μας φαίνεται αρκετά δύσκολο να περάσει απαρατήρητη. Όσο περνάνε τα χρόνια, μάλιστα, όλο και ομορφαίνει κάνοντάς μας να τη λατρεύουμε ακόμα περισσότερο.

Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι πέρα από την Captain Marvel της καρδιάς μας ή ηθοποιό των μπλοκμπάστερ ταινιών Fast n Furious ή Kong, έχουμε να κάνουμε με μια γυναίκα οσκαρικών προδιαγραφών, καθώς το 2016 κατέκτησε το Χρυσό Αγαλματίδιο Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «Room».

 

AP19058688738230

 

 

Πέραν όμως των επιτυχιών της στον υποκριτικό κλάδο, αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η φυσικότητα σε κάθε της κίνηση. Την ώρα που οι συνάδελφοί της ντρέπονται να εκδηλώσουν τα συναισθήματα ενθουσιασμού τους μήπως τους παρεξηγήσουν οι παπαράτσι, εκείνη κάνει ακριβώς όπως της βγαίνει να εκφραστεί.

Αυτή η έξαλλη (θετικά) αντίδρασή της κατά την διάρκεια δηλώσεών της στην κάμερα, όπου σταμάτησε για να χαιρετήσει τον John Cena ο οποίος περνούσε δίπλα της, είναι μια απόδειξη του πόσο απλή και, γενικά, εύθυμη είναι ως χαρακτήρας.

 

 

Είτε μιλάμε για δηλώσεις της, είτε για μορφασμούς, είτε ακόμα για τα ίδια της τα πιστεύω η 34χρονη, πλέον, ηθοποιός ξεχωρίζει χωρίς καν να προσπαθήσει. Υπάρχουν πολλοί celebrities που παραδέχονται ότι δεν τους αναγνωρίζουν στο δρόμο; Αν είναι τόσο φυσικοί και καθόλου ψωνισμένοι όσο η Brie Larson τότε, ναι, γίνεται.

«Με βλέπουν στο σούπερ μάρκετ και πραγματικά ούτε βλέμμα δεν παίρνω. Κάποια στιγμή με είχαν σταματήσει για να με ρωτήσουν αν είμαι φίλη κάποιου ξαδέρφου» έχει δηλώσει στο podcast του Mike Birbiglia, “Working It Out”. Την πειράζει όμως που δεν είναι αναγνωρίσιμη; Καθόλου. Όπως δηλώνει η ίδια, την εξιτάρει κιόλας καθώς «με κρατάει προσγειωμένη στην πραγματικότητα. Δεν βγαίνω έξω συνεχώς ντυμένη σαν λατέρνα γιατί δεν θέλω να αποκοπώ από την πραγματικότητα. Αν χάσω την επαφή και πάρουν τα μυαλά μου αέρα, θα είμαι αιχμάλωτη του μεγαλύτερου μου φόβου».

Αυτή η προσγειωμένη προσωπικότητα, μάλιστα, είναι αυτή που την έχει οδηγήσει σε μια δήλωση που πολλοί celebrities θα ένιωθαν περίεργα «Ποιος νοιάζεται για το τι σκέφτομαι και θα πω;. Ένας άνθρωπος είμαι που απλώς κάνω κάτι, όπως όλοι μας» είπε στο Business Insider.

 

AP18253025871470

 

«Και τι έγινε επειδή είμαι διάσημη; Ένας άνθρωπος είμαι απλά». Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει να είναι κάτι παραπάνω από άνθρωπος στις ταινίες της Marvel, όσο την περιμένουμε να επιστρέψει στην ταινία «The Marvels» που θα συνεχίσει το ταξίδι του MCU.

Μπορεί να θεωρούμε ότι είναι δύσκολο να μην την αναγνωρίσει κανείς έξω, ωστόσο από τη στιγμή που και η ίδια το επιθυμεί, έτσι και την πετύχουμε θα κάνουμε ότι δεν την είδαμε. Όσο πολύ και αν την θαυμάζουμε για αυτό που είναι.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved