Netflix Η Mimi Keene είναι ο μοναδικός λόγος για να δεις την 4η σεζόν του Sex Education

Αχ Ruby, Ruby, Ruby, Ruby.

«Μη μου το θυμίζεις αυτό». Η ατάκα βγήκε αβίαστα από το στόμα συναδέλφου όταν τον ρώτησα αν έχει δει την τελευταία σεζόν του Sex Education. Όχι γιατί μ’ έκαιγε τόσο πολύ το τι θα γίνει διότι μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό. Ωστόσο, επειδή με ρωτάς, αυτές οι γραμμές γράφονται για ένα κορίτσι που πέρασε από το timeline μου και φυσικά σταμάτησα στο scrollάρισμα. Ο λόγος για την Mimi Keene, την τηλεοπτική Ruby της δημοφιλούς σειράς του Netflix.

Αμέσως έσπευσα να μάθω τα πάντα για εκείνη, όπως ένας scouter όταν βλέπει τον Κωνσταντέλια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Τι πουλέν είναι αυτό; Όχι ο Κωνσταντέλιας, η Mimi Keene. Το κορίτσι λάμπει. Είναι superstar και άσε τους «λασπολόγους» να λένε για botox. Η Mime Keene, λοιπόν, είναι το κορίτσι που έκανε τους Kaiser Chiefs να χαρίσουν το παρακάτω έπος:

 

 

  • Ruby, Ruby, Ruby, Ruby (ah-ah-ah-ah-ah-ah)
  • Do ya, do ya, do ya, do ya (ah-ah-ah-ah-ah-ah)
  • Know what your doing, doing to me? (Ah-ah-ah-ah-ah-ah)
  • Ruby, Ruby, Ruby, Ruby (ah-ah-ah-ah-ah-ah)

Η Ruby κρατάει «ζωντανή» τη βαρέτη 4η σεζόν. Ο ρόλος της σπάει το φράγμα της άλλοτε κουλτούρας που ήθελε την όμορφη κοπέλα να είναι χαζή και να μην ξέρει τι της γίνεται. Παρότι είναι σνομπ στην πρώτη σεζόν, είναι πολύ ευαίσθητη γενικά και αποκαλύπτεται στη τέταρτη σεζόν ότι έχει δεχτεί bullying όταν ήταν μικρή, οπότε έτσι δικαιολογείται η συμπεριφορά της.

Το Netflix ψάχνει υπάλληλο στην Ελλάδα και δίνει 20.000 τον χρόνο

 

Η Mimi Κeene γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου του 1998. Γέννημα – θρέμμα Gen Z, βλέπει τον κόσμο από τα 159 εκατοστά. Όχι ότι χάλασε κανέναν το ύψος της και αν με ρωτάς, από μένα είναι «ΝΑΙ». Το ταξίδι της στον κόσμο της υποκριτικής ξεκίνησε με την αξιοσημείωτη ερμηνεία της ως Cindy Williams στη διάσημη σαπουνόπερα του BBC «EastEnders». Ωστόσο, το μεγάλο μπαμ το έκανε μέσω της συμμετοχής της στο «Sex Education» του Netflix. Κάτι που είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι θα αποτελέσει τη γέφυρα για την επόμενη μεγάλη στιγμή στην καριέρα της.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved