Instagram Η Joanna Halpin θέλει τα πάντα απλά και αληθινά, όπως το καλοκαίρι

Το μοντέλο από τη Βρετανία λατρεύει την απλότητα, τις παραλίες και τα μπικίνι.

Έφτασε η στιγμή να θέσουμε τους δικούς μας όρους αναφορικά με τα τερτίπια του καιρού. Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και οι παραλίες μας περιμένουν. Οι βροχές, οι συννεφιές και όλο αυτό το γκρίζο τοπίο έφτασε η στιγμή να τα αφήσουμε στο παρελθόν και να βγάλουμε από την ντουλάπα τα καλοκαιρινά. Η βιταμίνη D θα ανεβάσει την ψυχολογία μας και θα μας προσφέρει μία απαραίτητη νότα αισιοδοξίας.

Σύντροφός μας σε αυτό το «καλοκαιρινό ταξίδι» είναι η Joanna Halpin. Το μοντέλο από τη Βρετανία που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λονδίνο και πλέον μένει μόνιμα στην Αυστραλία. Η Joanna λατρεύει το καλοκαίρι, την απλότητα και τα μπικίνι. Οπότε φτάνει η στιγμή να μετακομίσει από την άλλη άκρη της Γης και να έρθει στα μέρη μας.

Αγαπημένη της ταινία είναι το Notting Hill, δεν πιστεύει στον έρωτα από την πρώτη ματιά, δηλώνει αποφασιστική, πιστή και δυναμική, ενώ για εκείνη ο ορισμός της ευτυχίας είναι μία παραλία, ηλιοφάνεια, μαγιό και ένα κοκτέιλ στα χέρια της. Μέχρι να έρθει και η δική μας σειρά ώστε να τα απολαύσουμε, ας περάσουμε μία βόλτα από την gallery.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved