Instagram Η Brittany Noon είναι το ακατέργαστο διαμάντι της Καραϊβικής

Αντηλιακό να πάρεις.

Η Αντίγκουα και Μπαρμπούντα είναι μια νησιωτική χώρα στην Καραϊβική με έκταση 442,6 τ.χλμ. και πληθυσμό 100.772 κατοίκους και κέρδισε την ανεξαρτησία της από τη Βρετανία το 1981. Η Αντίγκουα είναι ισπανική λέξη που σημαίνει «αρχαία» και η Μπαρμπούντα σημαίνει «γενειοφόρος». Προς τι όλες αυτές οι πληροφορίες; Διότι το κορίτσι που κοσμεί τη σήμερα τη στήλη «WOMEN» είναι γέννημα θρέμμα αυτού του νησιωτικού συμπλέγματος.

 

 

Ο λόγος για την Brittany Noon, την εξωτική καλλονή που βγάζει το παντεσπάνι της μέσω του modelling. Ακολουθεί τα χνάρια των μοντέλων από την Καραϊβική όπως οι Lineisy Montero, Tami Williams και Luisana González, με την 25χρονη πλέον Brittany να έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα brands του πλανήτη. Το όνειρό της από μικρή ήταν να γίνει μοντέλο. Δεν την ανακάλυψαν «τυχαία» όπως συμβαίνει με αρκετά κορίτσια, αλλά η ίδια κυνήγησε το όνειρό της. Έπρεπε να ταξιδέψει μέχρι τη Νέα Υόρκη με τους γονείς της και να συναντηθεί με πρακτορεία. Ε μετά τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Ποιος θα έλεγε όχι σ’ ένα ακατέργαστο διαμάντι;

 

 

Αν δεν είχε ασχοληθεί με το modelling, θα ακολουθούσε μία καριέρα στη διερμηνεία. Λατρεύει τις γλώσσες, τη συνεχή γνώση και θέλει κάποτε να γράψει το δικό της βιβλίο. Τον ελεύθερό της χρόνο τον περνάει μαζί με την οικογένεια και τους φίλους της. Επισκέπτεται την παραλία, τις αρέσουν οι ταινίες και πάντα θα την δεις μ’ ένα βιβλίο στο χέρι.

Σε περίπτωση που σκέφτεσαι να επισκεφτείς την Καραϊβική, η Brittany είναι ο καλύτερος άνθρωπος να σε ξεναγήσει στις παραλίες. Ο λόγος; Στην gallery.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved