Instagram Ποιος θα αρνηθεί μία βόλτα με τη Mercedes της Meghan Wiggins;

Σε ρετρό και καυτή διάθεση, το μελάχρινο μοντέλο τα θέλει όλα στα «κόκκινα».

«Όποιος καβαλήσει Mercedes, δύσκολα οδηγάει άλλο αυτοκίνητο». Η ατάκα που ταξιδεύει από γενιά σε γενιά, σαν ένα δώρο σοφίας από πατέρα σε γιο. Η Porsche μπορεί να είναι ηα γαπημένη των αγοριών αλλά η πραγματική ωρίμανση ενός άνδρα έρχεται μέσα από το τιμόνι της Mercedes.

 

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Meghan Wiggins. Το μοντέλο που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλμπουκέρκη των ΗΠΑ και πιστή στις παραδόσεις δύσκολα φεύγει από τη γενέτειρά της. Όσο, τέλος πάντων, της το επιτρέπουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις. Γεννηθείσα στις 18 Μαρτίου του 1994 και Ιχθείς στο ζώδιο, η Meghan αγαπάει την τέχνη και τη θεωρεί σημαντικό κομμάτι της προσωπικότητάς της.

 

Στον κόσμο του modelling μυήθηκε από το Λύκειο. Υπέγραψε το πρώτο της επαγγελματικό συμβόλαιο με την Guess και το ταξίδι ξεκίνησε. Γνώρισε την υποθέωση και τη φήμη όταν εμφανίστηκε στο Sports Illustrated Swimsuit το 2017 και έπειτα οι πόρτες για το Maxim, το Elle και άλλα εξώφυλλα άνοιξαν διάπλατα. Το προφίλ της στο Instagram το ακολουθούν κοντά στους 68.000 χρήστες και όχι άδικα. Κάθε της post είναι πόλος έλξης για likes και αποθεωτικά σχόλια και οι λόγοι είναι ξεκάθαροι.

Θα τους συναντήσεις στην παρακάτω gallery.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved