Instagram Η «άχαστη» Bilbao δε θα σε στείλει ποτέ στον κουβά

Την Valentina Bilbao δε θα τη συναντήσεις σε κανένα κουπόνι αλλά στο Instagram.

Υπάρχει κάποιος που κατάφερε να αποφύγει τον κουβά στο στοίχημα; Ρητορικό το ερώτημα. Η σύνδεση παίκτη – αποτυχημένου δελτίου είναι το δίδυμο που δεν σπάει ποτέ. Φυσικά και έρχονται αυτές οι εκλάψεις που οδηγούν κάθε παίκτη στο ταμείο αλλά περισσότερο λειτουργούν ως ψυχολογικές και οικονομικές «ενέσεις» για το επόμενο ποντάρισμα.

 

Ωστόσο αν ξεφύγουμε λίγο από τα όρια του στοιχήματος και πάμε σε εκείνα του Instagram, υπάρχει ένα άχαστο σημείο στο timeline σου. Την λένε Bilbao και δεν χάνει ποτέ. Η Valentina Bilbao είναι λεφτά στην τράπεζα. Το σημείο που όσες φορές κι αν το εμπιστευτείς, θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο. Το μοντέλο που έχει συνεργασίες με πρακτορεία όπως Ford Models, City Models και The Industry, καταφέρνει σε κάθε της post να βγάζει τα λεφτά της.

 

Το προφίλ της στο Instagram το ακολουθούν 332.000 χρήστες και αυτό σημαίνει πως κάτι κάνει σωστά. Καταφέρνει να συνδυάζει το sexiness με το πάθος και η αισθητική της αναφορικά με τον ερωτισμό είναι όσο πρέπει για να γοητεύει τον αλγόριθμο.

Για περισσότερα μπορείς να περάσεις μία βόλτα από την gallery.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved