Instagram Η Sierra Brave παίζει την επικοινωνία στα δάχτυλα

Ξέρει το παιχνίδι των δημοσίων σχέσεων, καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον εκεί έξω.

Στις εποχές που ζούμε οφείλουμε να είμαστε πολυεργαλεία ώστε να επιβιώσουμε. Οφείλουμε να εξελισσόμαστε, να γινόμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, να σπάμε το ταβάνι μας. Όπως ακριβώς συμβαίνει με την περίπτωση της Sierra Brave. Η 21χρονη καλλονή ασχολείται επαγγελματικά με το modeling, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με δύο πρακτορεία μοντέλων, το Photogenics του Los Angeles και το KT management. Η Sierra ή Si Si για τους φίλους, έχει καταφέρει αυτόν τον άχαστο συνδυασμό. Εκείνο που γεφυρώνει το sexiness με το πάθος και τον ερωτισμό.

Ωστόσο η Sierra είνια ένα πολυτάλαντο κορίτσι. Όταν δεν ποζάρει μπροστά στο φακό, παίζει την επικοινωνία στα δάχτυλα. Σπουδάζει Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις στη Νέα Υόρκη και στόχος της είναι να δημιουργήσει τη δική της εταιρεία. Έχει ασχοληθεί με την εστίαση, τον καφέ και το social media marketing, ενώ στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με τη γυμναστική και διευρύνει τις γνώσεις της στην ευεξία.

Το προφίλ της στο Instagram το ακολουθούν 108.000 χρήστες και μεταξύ μας, όχι για τις γνώσεις της στην επικοινωνία. Οι λόγοι βρίσκονται στην παρακάτω gallery.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved