Instagram Η Lexi Hensler θα σε πείσει να γίνεις «αγκαλίτσας»

Επιχειρηματίας, μοντέλο και influencer, η Lexi δεν είναι απλώς πολυτάλαντη. Είναι ατρόμητη.

Πόσο θεραπευτική μπορεί να αποδειχτεί μία αγκαλιά; Σύμφωνα με την Lexi Hensler έχει ευεργετικές ιδιότητες. Έχοντας αγωνιστεί με την κατάθλιψη, το άγχος και τις κρίσεις πανικού από πολύ μικρή ηλικία, η επιχειρηματίας και influencer, έχει να μοιραστεί πολλά αναφορικά με την ψυχική υγεία, το bullying και την αποστασιοποίηση της κοινωνίας.

 

Η ίδια ανακάλυψε τις ευεργετικές ιδιότητες της αγκαλιάς και δημιούργησε το δικό της brand με τίτλο «Hugz». Κατασκευάζει λούτρινα αρκουδάκια, τα οποία καταφέρνουν να μειώνουν το στρες, το άγχος, βελτιώνουν τον ύπνο και ηρεμούν το σώμα με έναν φυσικό τρόπο. Η Lexi ήθελε να δημιουργήσει κάτι που είναι φιλικό, προσιτό και χαριτωμένο. Έτσι η δημιουργία λούτρινων ζώων είναι κάτι που βοηθάει κάθε παιδί αλλά και ενήλικα.

Η είσοδός της στον κόσμο του Instagram και του modeling ξεκίνησε στο σχολείο, όταν ένας συμμαθητής της, της πρότεινε να ποζάρει. Αμέσως γνώρισε την αποδοχή και την αποθέωση, με αποτέλεσμα να συνδυάσει τις εμπειρίες της με το γκελ που έκανε στον κόσμο. Σήμερα, το προφίλ της στο Instagram το ακολουθούν 2.600.000 χρήστες. Αριθμός καθόλου αμελητέος, αν και είμαστε σίγουροι πως σύντομα ο αριθμός θα εκτοξευθεί.

Οι λόγοι που είμαστε τόσο βέβαιοι; Στην παρακάτω gallery.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved