Instagram Η Mathilde Tantot τονώνει την αγορά του οινοτουρισμού

Το επόμενο μπουκάλι κρασί θα το ανοίξεις με την influencer από το Μπορντό.

Είναι η πόλη που προσφέρει τα πλέον φημισμένα κρασιά στον πλανήτη. Οι ετικέτες των μυθικών Chateau φέρνουν σε οργασμό τον ουρανίσκο κάθε οινόφιλου. Στους αμπελώνες του Μπορντό θα συναντήσεις έναν τεράστιο όγκο παραγωγών που ονομάζονται Chateau, με τον αριθμό να αγγίζει τις 18.000. Ο οινοτουρισμός είναι μία εμπειρία ζωής για κάθε λάτρη του κρασιού.

Ποιος θα αναλάβει να μας ξεναγήσει; Εδώ δεν υπάρχει δίλημμα. Μα φυσικά η Mathilde Tantot. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μπορντό από Γάλλο πατέρα και μητέρα από την Περσία, και γνωρίζει από καλό κρασί.

Επίσης γνωρίζει άριστα από εμπόριο. Το πώς να καταφέρει να πουλήσει κάθε προϊόν που πιάνει στα χέρια της. Μοντέλο και influencer, η 28χρονη Mathilde έχει δημιουργήσει το δικό της brand με μαγιό και εσώρουχα. Διαφημίζει την πραμάτειά της στο Instagram, σ’ ένα προφίλ που το ακολουθούν 9.700.000 χρήστες.

 

Οι γυναίκες περιμένουμε το επόμενο post της ώστε να πάρουν έμπνευση για το στιλ που θα υιοθετήσουν, οι άνδρες για να ξεκουραστεί λίγο το μάτι τους από την γκρίζα καθημερινότητα. Μία όαση φρεσκάδας και sexiness. Κάθε της post γίνεται μαγνητής για likes και σχόλια και όχι άδικα αν κρίνουμε από την παρακάτω gallery.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved