Instagram Τα γεμάτα sexiness κλικ της Jenny Annabelle

Η φωτογράφος και μοντέλο γεμίζει πάθος το timeline μας.

Υπάρχουν πολλά κορίτσια που γνωρίζουν πως να ποζάρουν μπροστά στο φακό. Είναι εκείνα τα μοντέλα που αποτελούν «Μούσες» φωτογράφων, brands και περιοδικών και ομορφαίνουν το timeline μας. Αλλά κάποτε οφείλουμε να δώσουμε χώρο και στους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από το φακό. Μάλιστα η σημερινή εκπρόσωπος της στήλης «WOMEN» τα συνδυάζει και τα δύο.

 

 

Φωτογράφος και μοντέλο, η Jenny Annabelle γνωρίζει τα μυστικά του φακού, της πόζας, των σκιών, του φωτός, του sexiness και του πάθους. Ζει και αναπνέει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, αποτελεί μέλος της κοινότητας καλλιτεχνών και μοντέλων, GLO project, και το προφίλ της στο Instagram είναι μία όαση αισθητικής.

 

 

Δεν είναι μόνο οι άνδρες που κάνουν ουρά στο account της αλλά και οι γυναίκες που περιμένουν το επόμενο post της ώστε να πάρουν έμπνευση για τα δικά τους stories. Η Jenny δεν μπορεί να ξεχωρίσει το ρόλο της ως μοντέλο ή ως φωτογράφος. Λατρεύει εξίσουν και τα δύο και τα αισθάνεται κομμάτι του εαυτού της. Είναι η ίδια της η φύση, η προσωπικότητά της. Προσωπικότητα που δε διστάζει να αναδείξει στην παρακάτω gallery.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved