Instagram Τι θα κάναμε στο Instagram χωρίς την Ida Zeile;

Το μοντέλο από τη Σουηδία ομορφαίνει κάθε μέρα το timeline μας.

Αν αποσυνθέσεις το Instagram, θα σου απομείνουν ένα μοντέλο, μία selfie από το Παρίσι και ένα post με μαγιό από τη Μύκονο. Με αυτά το ξαναφτιάχνεις. Μάλιστα αν χρειαστεί ένα προφίλ που μπορεί να τα συνδυάσει όλα, τότε θα το συναντήσεις σε εκείνο της Ida Zeile.

Το μοντέλο με καταγωγή από τη Σουηδία που αποτελεί πόλο έλξης για κάθε ανδρικό σχόλιο και like. Γεννήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου του 2002 στην Στοκχόλμη και βγάζει το παντεσπάνι της μέσω του modeling. Λατρεύει τη μόδα, το καλό φαγητό και τα ταξίδια. Αν θέλεις να τη γοητεύσεις και να κερδίσεις το ενδιαφέρον της, τότε οφείλεις να γνωρίζεις την τέλεια συνταγή για pancakes μπανάνας. Μάλιστα αν της υποσχεθείς και μία κρουαζιέρα στις Κυκλάδες, τότε ετοιμάσου να κερδίσεις για πάντα την καρδιά της. Η Ida το περασμένο καλοκαίρι ταξίδεψε μεταξύ άλλων στη Μύκονο και δήλωσε ερωτευμένη με το νησί των Ανέμων. Εσύ μπορείς να της πας από Σαντορίνη, Πάρο και Κουφονήσια ώστε να καταλάβει τι σημαίνει ελληνικό καλοκαίρι.

Στον ελεύθερό της χρόνο προτιμά να κάθεται σπίτι βλέποντας Netflix και με καλή παρέα. Κάνει yoga και το προφίλ της στο Instagram το ακολουθούν περισσότεροι από 318.000 χρήστες. Οι λόγοι; Στην παρακάτω gallery.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved