Instagram Εμείς εδώ και εσύ (Αλ)Λού Μαρτίνεζ

Αισθανόμαστε αδικημένοι για όσα συμβαίνουν με το μοντέλο και δημοσιογράφο.

Αδικία είναι πράξη που χαρακτηρίζεται από έλλειψη δικαιοσύνης ή πράξη αντίθετα στη δικαιοσύνη, σε σχέση με ένα συγκεκριμένο γεγονός ή πρόσωπο ή κατεστημένο. Η αδικία επιβαρύνει ή ευνοεί κάποιον άνισα συγκριτικά με κάποιον άλλο και παραβιάζει τις αρχές της αξιοκρατίας ή της ισότητας.

Αδικία είναι αυτό που συμβαίνει σ’ εμάς και την Lou Martines. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το περιγράψει αυτό το αίσθημα που μας «πνίγει». Διότι με το μοντέλο και δημοσιογράφο, μας χωρίζουν κάμποσα χιλιάδες χιλιόμετρα. Παρότι ταξιδεύει συχνά λόγω της φύσεως του επαγγέλματος (στο modeling αναφερόμαστε, όχι στη δημοσιογραφία), μένει μόνιμα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Η ξανθιά καλλονή με τις εντυπωσιακές αναλογίες λατρεύει τη μόδα, τις προκλήσεις και την αρθρογραφία. Όπως και το καλό φαγητό. Στην Ελλάδα θα μπορούσε να τα βρει όλα, αν βέβαια την ενδιέφερε ν’ ασχολείται και με το Survivor All Star. Ελπίζουμε για τη δική της αισθητική, να μη συνέβαινε αυτό.

 

 

Η Lou Martines είναι η συνάδελφος που θα ήθελες στο διπλανό γραφείο. Όχι μόνο για να μοιραστείτε τις ενδιαφέρουσες πτυχές ενός ρεπορτάζ, αλλά γιατί μόνο και μόνο με την παρουσία της θα ομόρφαινε τον χώρο. Θα έδιωχνε αυτή τη γκρι μιζέρια του παγωμένου γραφείου και θα ζέσταινε τις ψυχούλες μας. Οι λόγοι; Θα τους απαριθμήσεις στην παρακάτω gallery.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved