Instagram Η Rosalia θα σε κάνει να χορέψεις στους καυτούς και ερωτικούς ρυθμούς της

Γιατί όλοι οι άνδρες δεν μπορούν ν' αντισταθούν στην εκρηκτική pop star;

Για την Τρίτη 20 Ιουνίου, μην κανονίσεις τίποτα. Εντάξει είναι λιγάκι νωρίς ώστε να φτιάξεις πρόγραμμα από τώρα, αλλά δεν αναφερόμαστε σ’ ένα απλό ραντεβού. Εκείνη την Τρίτη στην πλατεία Νερού θα σε περιμένει η Rosalia. Η Καταλανή pop star είναι το πρώτο από τα ονόματα που ανακοινώθηκε για τη συνεργασία ανάμεσα στο Release Athens και το SNF Nostos

Το κορίτσι που γεννήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 1992 έκανε την εμφάνισή του το 2018 αφήνοντας άναυδη την παγκόσμια μουσική σκηνή. Με το album «El Mal Querer» κατάφερε να ταιριάξει άνετα την mainstream pop με την avant-garde αισθητική και να σαρώσει στα Latin Grammy Awards. Συμπεριλήφθηκε στη λίστα του Rolling Stone με τους 500 κορυφαίους δίσκους όλων των εποχών, καταλαμβάνοντας την υψηλότερη θέση ανάμεσα σε όλους τους ισπανόφωνους.

Τέσσερα χρόνια αργότερα κυκλοφόρησε το «Motomami», το οποίο αποθεώθηκε από όλα τα σημαντικά μουσικά έντυπα ως πρωτοποριακό και βρέθηκε δικαιωματικά στην κορυφή κάθε λίστας με τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς. Έχοντας ήδη στο ενεργητικό της συνεργασίες με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της σύγχρονης μουσικής (The Weeknd, Billie Eilish, Pharrell, J Balvin, Travis Scott, Cardi B), ετοιμάζεται να σαρώσει τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ του πλανήτη με προγραμματισμένες εμφανίσεις στο Coachella, το Lollapalooza, το Primavera και το Rock Werchter, μεταξύ πολλών άλλων.

Πρόκειται για ένα φαινόμενο που σύντομα θα καταφέρει να φτάσει το επίπεδο των Rihanna και Beyonce. Μέχρι τότε, μία βόλτα από την gallery θα σε πείσει γιατί πρέπει να βρεθείς στις 20 Ιουνίου στην πλατεία Νερού.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved