Γυναίκες του κινηματογράφου που τις λατρέψαμε για την κακία τους

Ή αλλιώς οι πιο σέξι κακές που έχουμε δει σε ταινία.

Το κακό είναι πάντα σέξι, ασχέτως χαρακτήρα. Ειδικά όταν πρόκειται για γυναίκα που υποδύεται την κακιά η ίντριγκα χτυπάει κόκκινο, η ματιά της πάντα σε καρφώνει και το γεγονός ότι δεν μπορείς ποτέ να καταλάβεις τι σκέφτεται -αυτό συμβαίνει βέβαια με όλες τις γυναίκες- είναι κάτι που αυξάνει τη λίμπιντο και κάνει εμάς τους άντρες να τις παρακολουθούμε καθηλωμένοι. Ακόμα και αν η ταινία είναι μάπα.

Πριν δεις οτιδήποτε, σου έχουμε συγκεντρώσει τις πιο «άτακτες» γυναίκες του κινηματογράφου.

Υπάρχει κανείς που δεν απόλαυσε την κακιά Σαρλίζ Θερόν να παίζει ξυλίκι με την Τέρι Χάτσερ όσο μούφα και αν ήταν το «2 Days in the Valley»;

 

 

Κακές υπάρχουν πολλές και αρκετών ειδών. Κακιά ήταν και η Αντζελίνα Τζολί στο «Wanted», κακιά και η Κάθι Μπέιτς στο «Misery». Κάποιες ξεχωρίζουν για το ρόλο τους, άλλες πάλι (και) για την εξωτερική τους εμφάνιση. Με τη δεύτερη κατηγορία λοιπόν θα ασχοληθούμε σε αυτό το κείμενο και με τις επιλογές του γνωστού λογαριασμού στο Youtube, WatchMojo.

Για αυτό και χρέος μας είναι πρώτα να αναφέρουμε όσες δεν περιλαμβάνονται στη λίστα του, στο παρακάτω άλμπουμ:

 

 

Αφού σου κάναμε μια προθέρμανση στο παρακάτω βίντεο μπορείς να δεις την πιο hot 20άδα από ταινίες μέχρι σήμερα. Το νο.1 είναι φαβορί και όσο πλησιάζει η ώρα για την αποκάλυψη της κορυφαίας η αμφιβολία σου θα μετατρέπεται περισσότερο σε σιγουριά. Αν πετύχεις και τις υπόλοιπες 19 τι να σου πούμε. Μπράβο.

 

Top 20 Hottest Female Movie Villains


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved