Instagram Το ασπρόμαυρο ερωτικό λεύκωμα του Gregorio Campos

Κανείς δεν απαθανάτισε καλύτερα τον ερωτισμό όπως ο Αμερικανός φωτογράφος.

Εννέα μόλις χρόνια. Τόσα χρειάστηκε ο Gregorio Campos από την ημέρα που αγόρασε την πρώτη του φωτογραφική μηχανή σε ηλικία 25 ετών, μέχρι να δημιουργήσει ένα ψηφιακό ερωτικό λεύκωμα που ζηλεύει κάθε φωτογράφος. Ο 34χρονος καλλιτέχνης ξεκίνησε δειλά το project του αλλά με μεράκι και θέληση. Γρήγορα τον ανακάλυψε το brand GUESS και του έδωσε το χρίσμα του προσωπικού φωτογράφου. Εκεί είχε την ευκαιρία να δουλέψει με τα καλύτερα μοντέλα και να γεμίσει το portfolio του. Ταυτόχρονα αύξησε τα χρήματα στον προσωπικό του λογαριασμού αλλά και τους followers του στο Instagram.

Η φήμη του διαδόθηκε αμέσως. Μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που άπαντες θέλουν να συνεργαστούν μαζί του. Ο Gregorio γνωρίζει πως να συνδυάζει με άριστο τρόπο το sexiness με την αισθητική. Οι δουλειές του δεν προκαλούν. Δεν έχουν χυδαίο αποτέλεσμα. Γοητεύουν, με άνδρες και γυναίκες να υποκλίνονται στην αισθητική του. Φτάνοντας στο σήμερα, το προφίλ του στο Instagram το ακολουθούν 735.000 χρήστες, με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν βροχή. Πριν περάσεις μία βόλτα από την gallery ώστε να απολαύσεις τις δουλειές του, θα σου πούμε κάτι και θα το θυμηθείς σύντομα.

Ο Gregorio Campos σε λίγα χρόνια από τώρα θα είναι ένας από τους πιο περιζήτητους καλλιτέχνες στον κόσμο. Αμφιβάλλεις; Τότε τσέκαρε παρακάτω τους λόγους.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved