Instagram Δήμητρα Βαμβακούση: 23 λόγοι που την ερωτεύτηκε ο Ντάνος

Η μελαχρινή καλλονή είναι μία Survivor της ζωής.

Ξέρεις ποιος λείπει από το Survivor All Star; Ο Ντάνος. Ο λαϊκός ήρωας από την Σκιάθο που έκανε διάσημα τα ντανοπιτάκια του σε όλη την Ελλάδα. Τότε που ο κόσμος πήγαινε στην Σκιάθο όχι για τον Παπαδιαμάντη αλλά για τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο Ντάνος αρνήθηκε την πρόταση του Ατζούν να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και δεν του δίνουμε άδικο. Αφενός ετοιμάζεται να κυνηγήσει το όνειρό του στο Hollywood, αφετέρου έχει σοβαρό λόγο ώστε να παραμείνει στην Αθήνα. Εδώ απολαμβάνει τον έρωτα στο πλευρό της Δήμητρας Βαμβακούση. Το μοντέλο και πρώην φιναλίστ του Survivor, ακόμη ένα κοινό που ενώνει το νέο hot ζευγάρι της πόλης.

Η Δήμητρα είναι μία εντυπωσιακή κοπέλα. Ένα πανέμορφο κορίτσι που έχει περάσει δύσκολα. Έχει βιώσει την απώλεια στο πετσί της και είναι μία Survivor της ζωής. Ωστόσο πλέον χαμογελά. Έχει σκληραγωγηθεί μέσα από τις δυσκολίες, την αδικία και τις απώλειες και σήμερα βιώνει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Ντάνου.

 

Ένας Ντάνος που έχει τουλάχιστον 23 λόγους ώστε να την ερωτευθεί, όσες ακριβώς και οι φωτογραφίες της στην παρακάτω gallery. Φωτογραφίες που βρήκαμε στο προφίλ της στο Instagram που το ακολουθούν περισσότεροι από 98.000 χρήστες.

Και δεν έχουν άδικο

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved