Instagram Κορίνα Εμμανουηλίδου: Η Ελληνίδα που θέλει να γίνει η επόμενη Μις Υφήλιος

Κατάγεται από τη Βέροια και ταξίδεψε στις ΗΠΑ να φορέσει το στέμμα.

Ποια είναι η ομορφότερη γυναίκα του πλανήτη; Αυτό είναι κάτι που θα το μάθουμε τις αμέσως επόμενες ημέρες. Ο διαγωνισμός Miss Universe θα λάβει μέρος στη Νέα Ορλεάνη στις 14 Ιανουαρίου και η Ελλάδα θέτει σοβαρή υποψιότητα για να στεφθεί νικήτρια. Ο λόγος είναι η Κορίνα Εμμανουηλίδου. Η Ελληνίδα καλλονή από τη Βέροια που βλέπει τον κόσμο από τα 180 εκατοστά είναι αποφασισμένη να γυρίσει με το στέμμα και τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας του πλανήτη. Είναι 22 ετών, έχει τελειώσει τις σπουδές της ως make up artist αλλά φυσικά την έχει κερδίσει το modeling.

Πριν όμως σκρολάρεις και πας στην gallery, πρέπει να μάθεις δύο πραγματάκια για την ενδυμασία που φορέσει το βράδυ του τελικού. Η φετινή Εθνική ενδυμασία απεικονίζει την θεά Ήρα ως άγαλμα, ειδική κατασκευή η οποία μαζί της φέρει το μήνυμα «Take Our History Back» (σ.μ. να πάρουμε την ιστορία μας πίσω). Στη φετινή διοργάνωση, οι χώρες έχουν λάβει μία κάπα άσπρη μεταξωτή,  στης οποίας την πλάτη θα πρέπει να φιλοτεχνηθεί και να παρουσιαστεί μέσω μίας ιστορίας το τι θέλει να προβάλει η κάθεμιά χώρα.

Οι γυναίκες που έκαναν τις Χρυσές Σφαίρες ακόμα πιο λαμπερές

 

Η Ελλάδα στέλνει ακόμα ένα δυνατό μήνυμα παγκοσμίως και είναι το γνωστό πλέον «Take Aphrodite Home». Συγκεκριμένα απεικονίζει το άγαλμα της Θεάς Αφροδίτης της Μήλου, με το σύνθημα «Take Me Home».

Εσύ θα πόνταρες τα χρήματά σου στην Κορίνα Εμμανουηλίδου; Περισσότερα στην gallery.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved