Η Αντριάνα Λίμα ομορφαίνει ακόμη τα γήπεδα όλου του κόσμου

Δεν θα μπορούσε να λείπει από το Κατάρ η αληθινή μούσα της Βραζιλίας.

Πίσω στο 2014 όταν η Βραζιλία διοργάνωσε το Μουντιάλ η Αντριάνα Λίμα ήταν αδιαμφισβήτητα το πρόσωπο που προβλήθηκε πιο πολύ, ίσως ακόμη και από τους ίδιους τους παίκτες της εθνικής Βραζιλίας. Δεν είναι όμως παράξενο κάτι τέτοιο μιας και η Λίμα είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου και μπορεί να το λέει αυτό ακόμη και σήμερα. Ναι, η Λίμα δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου από το 2014, κρατιέται πάντα φρέσκια και νέα. Από το 2014 η Λίμα πρόβαλε την εθνική Βραζιλίας σε όλο τον κόσμο και εισέπραξε εκατομμύρια από εταιρίες κολοσσούς. Σήμερα ο φακός την πετυχαίνει και πάλι στο Κατάρ με την στολή της αγαπημένης της ομάδας, στις κερκίδες, εκεί δηλαδή που έγινε διάσημη πίσω στο 2014. Πιστή στο ραντεβού της μας δείχνει για άλλη μια φορά την πίστη της στην Βραζιλία αλλά φυσικά και τα κάλλη της.

 

 

Εμείς κάνουμε μία ανασκόπηση στο βιογραφικό της αγαπημένης μούσας της Βραζιλίας με αφορμή τις εμφανίσεις της στο Μουντιάλ του Κατάρ. Η Αντριάνα Λίμα που γεννήθηκε το 1981 στην Βραζιλία από μικρή είχε έφεση στα σπορ αλλά αφού ακολούθησε καριέρα σούπερ μόντελ περιορίστηκε στο να υποστηρίζει τις εθνικές ομάδες της χώρας της. Άλλωστε αυτή η ασχολία της προσέφερε άπειρα χρήματα αλλά και δόξα. Η ζωή της ήταν πάντα πολύ έντονη αλλά όμως η ίδια πολλές φορές επιθυμούσε να βρίσκεται εκτός των φακών της δημοσιότητας.

 

 

 

Η Λίμα που ήταν για χρόνια παντρεμένη με τον Σέρβο μπασκετμπολίστα Μάρκο Γιάριτς και απέκτησαν δύο κόρες, χώρισαν, παντρεύτηκε τον Αντρέ Λέμερς και στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2022 γέννησε το τρίτο της παιδί που είναι και το πρώτο της αγόρι. Κι όμως η πίστη της στην εθνική ομάδα της χώρας της είναι τόσο μεγάλη που και πάλι την βλέπουμε στα γήπεδα του Κατάρ.

 

 

Δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε πως η Λίμα δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου και είναι πιο όμορφη από ποτέ. Για την ιστορία να πούμε πως υπήρξε ένα από τα πιο διάσημα “αγγελάκια” της Victoria's Secret για πολλά συναπτά έτη. Τώρα την πετυχαίνουμε στο Κατάρ με τις δύο της κόρες να υποστηρίζει την αγαπημένη της Βραζιλία. H Αντριάνα Λίμα αγαπάει λόγω καταγωγής τη Βραζιλία αλλά και τη Σερβία, αφού οι κόρες της έχουν Σέρβο πατέρα και φυσικά την Ελλάδα την οποία επιλέγει συχνά για τις διακοπές της.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved