Instagram Η Anike Ekina είναι η πιο sexy πυροσβέστης στον κόσμο

Με 1.600.000 followers στο Instagram, μάλλον πρέπει να δώσει μαθήματα σε κάθε influencer.

Το άρθρο αναφορικά με την πιο σέξι αστυνομικό του πλανήτη, το λατρέψατε. Την Diana Ramirez, τη γυναίκα που δε φοβάται να κάνει περιπολίες στους δρόμους του Μεντεγίν και να τα βάλει με την εγκληματικότητα και τη διαφθορά της Κολομβίας. Σήμερα αλλάζουμε επάγγελμα και πάμε στο Πυροσβεστικό Σώμα. Συγκεκριμένα στο Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σώμα Schwarzenbek στο Schleswig-Holstein της Γερμανίας. Εκεί που ο τίτλος της πιο σέξι πυροσβέστη της Γερμανίας ανήκει στην Anike Ekina.

Και μάλιστα με διαφορά στήθους.

Η 36χρονη έχει δημιουργήσει ένα λογαριασμό στο Instagram που ποστάρει σέξι στιγμιότυπα και αυτό εκτιμάται δεόντως από τον ανδρικό πληθυσμό του μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Οι followers της ξεπερνούν τους 1.600.000 σε αριθμό και η τάση είναι ανοδική. Ωστόσο όταν δεν παλεύει με τις φλόγες ή δεν ανεβάζει καυτά στιγμιότυπα, η Anike καταπιάνεται με τη νέα της μεγάλη αγάπη: Το σαξόφωνο.

Εσύ γιατί δεν ακολουθείς ακόμη την Donatella Meden;

«Έχω ήδη ηχογραφήσει μερικά τραγούδια και ήθελα να ξεκινήσω ως σαξοφωνίστρια, αλλά μετά ήρθε ο κορονοϊός. Θα κάνω περιοδεία με σαξόφωνό μου τον επόμενο χρόνο. Σε πάρτι στην Ίμπιζα, σε κλαμπ, ο κόσμος μπορεί επίσης να με κλείσει για εκδηλώσεις. Έχουμε ήδη πολλές προτάσεις», δήλωσε στο Jam Press.

Η πιο σέξι πυροσβέστης του πλανήτη κέρδισε πρόσφατα το βραβείο Venus για ένα σόλο της στο σαξόφωνο στη νούμερο 1 ερωτική έκθεση της Γερμανίας και παρότι το... έχει, η ίδια δηλώνει πως θα συνεχίσει να παραμένει πιστή στην πυροσβεστική.

Από εμάς είναι «ναι». Εφόσον δεν σταματήσει να ποστάρει στιγμιότυπα στο Instagram. Όπως τα παρακάτω.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved