Instagram Παγκόσμιο Κύπελλο: Η Noemie Happart θα σε κάνει οπαδό του Βελγίου

Η γυναίκα του Yannick Carrasco θα σε πείσει να στηρίξεις τους «Κόκκινους Διαβόλους».

Ζούμε σε ρυθμούς Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι 32 καλύτερες Εθνικές ομάδες του κόσμου δίνουν τη δική τους μάχη στα γήπεδα του Κατάρ ευελπιστώντας πως θα πετύχουν τους στόχους τους. Για κάποιες ο μεγάλος στόχος είναι το βαρύτιμο τρόπαιο. Για κάποιες άλλες μία πορεία μέχρι τα προημιτελικά και ημιτελικά. Για άλλες απλώς η χαρά της συμμετοχής.

Η Εθνική Βελγίου ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. Στις ομάδες που σκοπεύουν να φτάσουν ψηλά και κρυφά ελπίζουν να γράψουν ιστορία. Ένας από τους παίκτες που θα τους βοηθήσει είναι ο Yannick Carrasco. Ο 29χρονος άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του και αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο ελπίζει να είναι η διοργάνωσή του.

Μήπως η αντίσταση στο Μουντιάλ του Κατάρ πουλάει;

Εκτός από τους συμπαίκτες του, στο πλευρό του θα βρίσκεται και η σύζυγός του Noemie Happart. Το 29χρονο μοντέλο έχει εκπροσωπήσει ήδη την χώρα της σε διεθνές επίπεδο. Το 2013 στέφθηκε ως η Miss Βέλγιο και ανακηρύχθηκε αναπληρώτρια Miss Κόσμος και Miss Universe την ίδια χρονιά.

 

Με τον Yannick είναι παντρεμένοι εδώ και 5 χρόνια και έχουν αποκτήσει ένα υγιέστατο παιδάκι. Πλέον δεν ασχολείται με το modeling αλλά έχει χαράξει την δική της καριέρα στο Instagram ως influencer. Μάλιστα έχει πτυχίο στο marketing και σκοπεύει να το εκμεταλλευτεί άμεσα.

Περισσότερα στην gallery.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved