Instagram Sasha Attwood: Η σύντροφος του Jack Grealish θα βάλει φωτιά στο Κατάρ

Μοντέλο και influencer, οφείλουμε ν’ ασχοληθεί ενεργά μαζί της στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Οι φωνές για μποϊκοτάζ μετά την καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τους χιλιάδες νεκρούς εργαζόμενους πληθαίνουν. Μάλιστα, μέσα σε όλα, θα απαγορεύονται και τα δημόσια πάρτι, η κατανάλωση ποτού και τα ρούχα που... αποκαλύπτουν πολλά από τα γυναικεία σώματα.

Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα και οι γυναίκες των ποδοσφαιριστών ήδη σκέφτονται να γυρίσουν την πλάτη τους στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη. Οι γυναίκες των ποδοσφαιριστών της Αγγλίας θα περάσουν τις ημέρες του τουρνουά σ’ ένα πολυτελές γιοτ αξίας 1 δις λιρών και ανάμεσά τους θα βρίσκεται η σύντροφος του Jack Grealish, Sasha Attwood.

Cristian Volpato: Ο 18χρονος που έριξε άκυρο στο Μουντιάλ

Η Sasha είναι 26 ετών και γνωρίζονται με τον Βρετανό άσο από το σχολείο. Είναι διάσημη ως influencer και μοντέλο, ενώ με τον χώρο του modeling ξεκίνησε ν’ ασχολείται από ηλικία 13 ετών όταν και την ανακάλυψε ένας υπεύθυνος πρακτορείο μοντέλων. Διαθέτει το δικό της κανάλι στο Youtube, στο οποίο έχει πάνω από 40.000 συνδρομητές, και φέτος υπέγραψε συμβόλαιο με τη L’Oreal ως το κεντρικό της πρόσωπο. Το προφίλ της στο Instagram το ακολουθούν 148.000 χρήστες και μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο είμαστε σίγουροι πως θα εκτοξετούν. Κάτι που είναι δίκαιο και θα γίνει πράξη.

Οι λόγοι στην παρακάτω gallery.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved