Instagram Η Diana Ramirez είναι η πιο sexy αστυνομικός στον κόσμο

Περιπολεί στους δρόμους του Μεντεγίν και είναι πιο σκληρή απ’ όσο φαντάζεσαι.

Πόσους άνδρες θα έβρισκες διαθέσιμους ώστε να υπηρετήσουν στο Μεντεγίν; Να κάνουν έστω μία περιπολία στην κάποτε πιο επικίνδυνη πόλη του κόσμου; Από τον προσωπικό μου κύκλο, σχεδόν κανέναν. Ωστόσο υπάρχει μία γυναίκα εκεί έξω που δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Ονομάζεται Diana Ramirez, είναι αστυνομικός, είναι καυτή και θα μπορούσε άνετα να γίνει influencer. Οι εντυπωσιακές αναλογίες της Κολομβιανής αστυνομικού την κάνουν ίσως την πιο ποθητή αστυνομικό του πλανήτη. «Αν είχα την ευκαιρία να επιλέξω ξανά καριέρα δε θα δίσταζα και θα γινόμουν ξανά αστυνομικός. Χάρη σε αυτή τη δουλειά έχω γίνει αυτό που είμαι σήμερα. Οφείλω τα πάντα στην αστυνομία που με έκανε την επαγγελματία και τη γυναίκα που είμαι σήμερα», ανέφερα αρχικά η εντυπωσιακή Diana.

Το προφίλ της στο Instagram το ακολουθούν 393.000 χρήστες και μάλιστα προτάθηκε ως η καλύτερη αστυνομική ή στρατιωτική influencer της χρονιάς στα βραβεία Instafest. «Για μένα είναι τιμή να εκπροσωπώ την αστυνομία με αυτή την υποψηφιότητα. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη, επειδή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τη δουλειά και την αφοσίωση όλων όσοι εργάζονται καθημερινά και συμβάλλουν στην οικοδόμηση μιας καλύτερης χώρας», συμπλήρωσε ευχαριστημένη.

Ο αστυνομικός στον Βόλο είναι το πρόσωπο της αστυνομίας που έχουμε ανάγκη

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, κάθε της post στο Instagram είναι μαγνήτης για αποθεωτικά σχόλια και χιλιάδες likes των ανδρών. Κάποιοι την έχουν χαρακτηρίσει ήδη ως την πιο «σέξι αστυνομικό του πλανήτη» ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θαυμάζουν τον δυναμισμό του χαρακτήρα της. «Αποτελεσματική, αφοσιωμένη, παθιασμένη και όμορφη, τι περισσότερο θα μπορούσες να ζητήσεις;», έγραψε ένας από τους χρήστες που οριακά δεν της έκανε πρόταση γάμου στο σχόλιο.

Οι λόγοι; Στην παρακάτω gallery.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved