Instagram Εσύ γιατί δεν ακολουθείς ακόμη την Donatella Meden;

Η Γαλλίδα καλλονή είναι το επόμενο σου follow στο Instagram.

Είναι από εκείνα τα posts που σε κάνουν να σταματήσεις ξαφνικά το γρήγορα σκρολάρισμα στο Instagram. Να αφήσεις τον αλγόριθμο να κατανοήσει τα θέλω και τις ανάγκες σου. Από εκείνα τα posts που ομορφαίνουν το timeline σου και κερδίζουν αβίαστα το like σου. Σε κάνουν να θέλεις να επισκεφτείς το προφίλ της και ν’ ανακαλύψεις τι άλλο υλικό υπάρχει σε αυτό το πολλά υποσχόμενο account.

Η «Μούσα» της σημερινής στήλης «WOMEN» είναι η Donatella Meden. H 22χρονη Γαλλίδα που μεγάλωσε σ΄ ένα προάστιο της μητρόπολης της Λιλ. Την 4η μεγαλύτερη πόλη (μετά το Παρίσι, τη Λυών και τη Μασσαλία) στην Γαλλία. Η Donatella έχει κερδίσει τον τίτλο της «Miss Nord Pas-de-Calais 2021» και αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα ονόματα στον χώρο του modeling.

Η γυναίκα του Παλάσιος είναι η Γουάντα Νάρα της Ελλάδας

Ασχολείται με τη modeling από ηλικία 5 ετών και γνωρίζει άριστα πώς να ποζάρει και να περπατάει σε πασαρέλες. Έχει πάθος με τον χορό, την ιστορία, τα ταξίδια, τη μουσική, τον κινηματογράφο και φυσικά τη μόδα. Έχει πτυχίο στο management και εκτός από το modeling θέλει ν’ ασχοληθεί με την επικοινωνία.

Το προφίλ της στο Instagram το ακολουθούν 39.700 χρήστες, αριθμός ελάχιστος για τα προσόντα της. Περισσότερα στην gallery.  

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved