Instagram Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ανθή Φακιδάρη

Το μοντέλο πόζαρε στον φακό του Cameron Hammond και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Συστήθηκε στο ευρύ κοινό ως η «σύντροφος του Αγγαίου Ποθητού» που με τη σειρά του έγινε γνωστός μέσω της συμμετοχής του στο GNTM 4. Η Ανθή Φακιδάρη έχει πολλά κοινά με τον σύντροφό της. Ένα εξ αυτών και ο επαγγελματικός της προσανατολισμός. Και ίσως η Ανθή να μετράει περισσότερα... χιλιόμετρα στο modeling από τον αγαπημένο της.

Με γαλάζια μάτια που σε καθηλώνουν, η Ανθή βλέπει τον κόσμο από τα 177 εκατοστά. Έχει συνεργαστεί με ορισμένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία του πλανήτη και έχει σχηματίσει ήδη ένα δυνατό portfolio. Λατρεύει τον κόσμο της μόδας γιατί της δίνει το δικαίωμα να ταξιδέψει σε μέρη που δεν έχει φανταστεί, να γνωρίσει νέους ανθρώπους και το εύρος της κουλτούρας και των πολιτισμών. Επίσης έχει τη μοναδική ευκαιρία να συνεργαστεί με τα κορυφαία ονόματα του χώρου.

Πρώην «Άγγελοι» της Victoria’s Secret φοράνε τα δικά σου σκουπίδια και κάνουν χαμό

Όπως συνέβη με την περίπτωση του Cameron Hammond. Του φωτογράφου από την Αυστραλία που γνωρίζει με τον καλύτερο τρόπο πως να αναδεικνύει το γυναικείο σώμα χωρίς να το προσβάλλει. Γυναίκες που δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να αφεθούν στα μαγικά και γεμάτα πάθος κλικ του φωτογράφου. Η Ανθή το τόλμησε και όπως θα διαπιστώσεις στην παρακάτω gallery, δικαιώθηκε.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved