Instagram Ο Οκτώβριος έχει το άρωμα της Robin Marjolein Holzken

Το μοντέλο από την Ολλανδία στην πιο αισθησιακή φωτογράφιση της ζωής της. Μέχρι την επόμενη.

Πάντα στο μυαλό μου, ο Οκτώβριος αποτελούσε τον πιο αδιάφορο μήνα. Αδιάφορο και «κακό» μήνα. Αν επιτρέπεται αυτή η έκφραση. Είναι η περίοδος που συνειδητοποιώ ότι το καλοκαίρι τελείωσε και πρέπει να ετοιμάζομαι για τον παγωμένο Χειμώνα. Εκείνη η φθινοπωρινή γέφυρα μελαγχολίας που δεν είχα ποτέ κάτι να περιμένω. Μόνο υποχρεώσεις, λογαριασμούς και δουλειά. Είναι η περίοδος που κλείνομαι στον εαυτό μου και βρίσκω παρηγοριά σε ταινίες, μπάλα και φαγητό.

Μέχρι να αναλάβει δουλειά ο Cameron Hammond. Ο φωτογράφος της καρδιάς μας από την Αυστραλία που απαθανατίζει με τον καλύτερο τρόπο το γυναικείο σώμα. Μούσα του για το μήνα Οκτώβριο η Robin Marjolein Holzken. Το μοντέλο από την Ολλανδία που τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη. Την ανακάλυψαν σε ηλικία 13 ετών και από τότε το modeling έγινε μονόδρομος στη ζωή της. Όχι απλώς βιοπορίζεται από τον χώρο της μόδας αλλά ζει και αναπνέει για εκείνον.

Ποια είναι η Μαίρη Βυτινάρος που θέλει να καλύψει το κενό της Σοφίας Χατζηπαντελή;

Στον ελεύθερό της χρόνο αρέσκεται στο να περνάει ώρες με καλή παρέα, να πηγαίνει για φαγητό, να ταξιδεύει και φυσικά να χορεύει. Το προφίλ της στο Instagram το ακολουθούν 405.000 χρήστες και μετά την gallery θα βρίσκεσαι σίγουρα σε αυτή τη τυχερή λίστα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved