Assosiated Press Πού ήσουν τόσα χρόνια Eva Mendes;

Πριν δέκα χρόνια ο κόσμος του σινεμά «θρήνησε» ένα μεγάλο αστέρι. Επιτέλους μάθαμε τον λόγο.

Ποιος δεν έχει δει ταινίες όπως τα Training Day, Hitch, και The Other Guys; Κλασικές ταινίες όλες τους και όλες έχουν ένα κοινό: την θεότητα Eva Mendes. Για περίπου μία ολόκληρη δεκαετία ήταν η κλασική γυναικεία φιγούρα στις οθόνες μας. Τα 2000’s ήταν η δική της δεκαετία, μία δεκαετία που θα μας μείνει αξέχαστη. Και ξαφνικά σε κάποια φάση στη μέση της δεκαετίας η Eva Mendes εξαφανίστηκε. Έτσι απλά. Κανείς δεν έμαθε ποτέ τον λόγο. Μέχρι σήμερα που την είδαμε ξανά πρόσφατα να εμφανίζεται στο σινεμά.

 

 
 

Η ίδια η ηθοποιός αποκάλυψε τον αληθινό λόγο για τον οποίο εξαφανίστηκε από το σινεμά εκείνη την περίοδο. «Είχα κουραστεί να ψάχνω για τους καλούς ρόλους. Είχα φτάσει στο σημείο να θέλω να κάνω τις δικές μου παραγωγές» λέει σήμερα η Eva Mendes. Και φυσικά μετά ήρθαν τα παιδιά με τον Ryan Gosling, κάτι που μάλλον δεν το είχε ακριβώς σχεδιάσει, όπως είπε. Αυτό την έκανε να θέλει να εξαφανιστεί για καιρό από τα φώτα τη δημοσιότητας και δικαιολογημένα, το να είναι μητέρα δεν ήταν εύκολο. Το βασικό όμως ήταν άλλο.

 

 
 

Eva Mendes: Ένας κινηματογραφικός μας έρωτας

Δεν μπορούσε πλέον να βρει εύκολα ρόλους γιατί ήταν Λατίνα. Ναι, η Eva Mendes είχε πέσει κι αυτή θύμα ρατσισμού στο Χόλυγουντ. Ίσως ακούγεται τρελό αλλά είναι αλήθεια. Πλέον όλες οι Λατινοαμερικάνες τα πάνε περίφημα. Τα πράγματα έχουν αλλάξει από τότε σίγουρα. «Παλιότερα τα πράγματα ήταν δύσκολα για την εθνικότητα μας, δεν έβρισκες έτσι εύκολα ρόλους αν το δέρμα σου ήταν λίγο πιο σκούρο, πλέον αυτό έχει αλλάξει πολύ». Τώρα όμως απολαμβάνει την μητρότητα και τα παιδιά της, επίσης έχει μετακομίσει στον Καναδά μαζί με τον Gosling.

Η τελευταία της ταινία με τίτλο Lost River παίζεται τώρα στην Amazon Prime.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved