Η Margot Robbie είναι η απόδειξη πως οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές

Την αποθεώνουμε μέσα από 15 φωτογραφίες.

Για το κορίτσι από την Αυστραλία, έχω μονάχα μία ερώτηση να της απευθύνω: «Ρε Margot Robbie, ειλικρινά τώρα, έχεις μετρήσει ποτέ πόσες καρδιές έχεις κάψει στο πέρασμά σου;». Διότι, πραγματικά, πρέπει να έχει αφήσει κόσμο και κοσμάκι σεκό στο δρόμο της. Να σου θυμίσω μονάχα αυτή τη σκηνή από το «Wolf of Wall Street» που παραλίγο να μας στείλει στο νοσοκομείο.

 

 

Δεν ήταν μόνο αυτή όμως. Είναι κάθε μα κάθε φορά που γυρνάει το πρόσωπο (και το διαολεμένο κορμί της) προς την κάμερα. Ξανθιές κούκλες υπάρχουν πολλές δε λέω, αμφιβάλλω όμως ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει στο Χόλιγουντ ολόκληρο άλλη ξανθιά που θα μπορούσε να συγκριθεί μαζί της. Και μας φαίνεται απόλυτα λογικό που αποφάσισαν να την βάλουν στο καστ για την ταινία με τη ζωή του Χιου Χέφνερ. Μαντεύουμε πως θα παίξει την Κρύσταλ Χάρις. Μάλλον.

Πρόσφατη υποδύθηκε τη Sharon Tate στο «Once Upon a Time in Hollywood» του Quentin Tarantino, προσθέτοντας ποιότητα και αχαλίνωτη ομορφιά πλάι στους Leonardo Di Caprio και Brad Pitt.

 

 

Το πιο σπουδαίο από όλα δε, είναι πως εκτός από ένα πανέμορφο θαύμα που μεταμορφώθηκε σε γυναίκα, το ταλέντο δεν της λείπει –με συνεπές αποτέλεσμα όταν την αναφέρουμε σε κινηματογραφικές συζητήσεις, να νιώθουμε ανακούφιση που τα κορίτσια της παρέας δε θα σκεφτούν κατευθείαν (αλλά λίγο μετά) τη λέξη «λιγούρια».

Tην αποθεώνουμε σε 15 φωτογραφίες γιατί της αξίζει. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved