Instagram Η Ari Geli είναι η MVP του φετινού Eurobasket

Με καταγωγή από την Βαρκελώνη, η μπασκετμπολίστρια και TikToker είναι όαση στα παρκέ.

Μας έχουν πλημμυρίσει κρυφές ελπίδες. Κρυφές ελπίδες πως η Εθνική Ελλάδος θα καταφέρει να βρεθεί στο βάθρο στο φετινό Eurobasket και γιατί όχι στο υψηλότερο σημείο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ηγείται της «γαλανόλευκης» και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα διαθέτει όλα τα όπλα και την τεχνογνωσία για να φτάσει ψηλά. Νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, κορυφή του ομίλου και τα καλύτερα έρχονται. Ο μπασκετικός πλανήτης έχει τα μάτια του πάνω στην Ελλάδα καθώς ο Greek Freak αποτελεί πόλο έλξης για κάθε φίλαθλο που αγαπάει το άθλημα.

Ωστόσο οφείλουμε να δώσουμε τα εύσημα και στους Ισπανούς. Όχι τόσο για την ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο αλλά για την Ari Geli. Την αθλήτρια streetball μπάσκετ και TikToker που καλύπτει την προσπάθεια της Ισπανίας στο Eurobasket 2022. Η κοπέλα από την Βαρκελώνη έχει μαγνητίσει τα βλέμματα του ανδρικού κοινού και όχι άδικα.

 

Εντυπωσιακές αναλογίες και αβίαστο sexiness. Μάλιστα στον αγώνα με το Βέλγιο, πάτησε το πόδι της στο παρκέ και στη διάρκεια του ημιχρόνου σκόραρε 2/5 τρίποντα. Ούτε άσχημα, ούτε τέλεια. Τίμιο ποσοστό που σίγουρα θα χρειαστεί δουλειά.

Όπως ακριβώς συμβαίνει και στο προφίλ της στο Instagram που το ακολουθούν 185.000 χρήστες.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved