Μερικές φορές ο αθλητισμός μπορεί να γίνει πολύ αποκαλυπτικός

Η ΜΜΑερ Τάι Έμερι πανηγύρισε τη νίκη της με «στριπτίζ» από επιλογή. Άλλες πάλι απλώς στάθηκαν άτυχες, την πιο ακατάλληλη στιγμή.

Όταν σε παρακολουθούν τόσα βλέμματα πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος να εκτεθείς. Άλλοι τρώνε τούμπες στο Κόκκινο Χαλί και γίνονται viral, άλλοι πάλι αγωνίζονται σε τελικό αγωνίσματος και το κολάν τους εκθέτει τον «ανδρισμό» με αποτέλεσμα να γίνονται γνωστοί για τους λάθος λόγους.

Βέβαια υπάρχουν και περιπτώσεις όπως της ΜΜΑερ, Τάι Έμερι που πάνω στον ενθουσιασμό τους δεν θα διστάσουν για να γίνουν λίγο πιο αποκαλυπτικές από όσο επιτρέπεται. Μην το πάμε μακριά, δες τι έγινε στο ντεμπούτο της στο «Bare Knuckle FC» της Ταϊλάνδης μετά την παρθενική της νίκη:

 

 

Μερικές φορές συμβαίνουν και «ατυχήματα»

Αναμφίβολα το παραπάνω σκηνικό θα κάνει καιρό να ξεχαστεί καθώς μιλάμε για ντεμπούτο που έκανε «αίσθηση», τόσο για το νοκ άουτ, όσο (κυρίως) για τον πανηγυρισμό. 

Εδώ που τα λέμε η Αυστραλέζα, ως πρώην μοντέλο έχει ένα Instagram που δεν περνάει απαρατήρητο. Μετά και από αυτή της την κίνηση στην Ταϊλάνδη είναι βέβαιο ότι θα αυξήσει και άλλο τους followers της. Μια ματιά στο παρακάτω άλμπουμ από το Instagram της θα σε πείσει:

 

Στιγμιότυπα ένα δευτερόλεπτο πριν την απόλυτη καταστροφή

Ορισμένες φορές όμως ακόμα και αποκαλυπτική θέληση να μην υπάρχει, συμβαίνουν ατυχηματάκια που ο κόσμος δεν θέλει και πολύ για να γουρλώσει τα μάτια.

Η απόδειξη στο παρακάτω βίντεο.  

Top 10 Revealing Moments in Women's Sports


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved